Recept Milana Kalinića za pasulj ćete odmah isprobati
Voditelj Milan Kalinić, osim što je vanserijski glumac i komičar, pokazao je i dokazao da se odlično snalazi i u kecelji.
Recept Milana Kalinića će vas oduševiti
Naime, glumac je bio učesnik humanitarne emisije „Na večeri kod“, gde je demonstrirao kako se priprema recept Milana Kalinića za pasulj, onaj pravi, starinski.
– Ja sam oduvek voleo pasulj, a ko je bio u vojsci zna o čemu pričam. U vojsci sam uvek bio gladan, a kad dođe pasulj, kao prvo dobiješ ga puno, na pasulju se ne štedi.
Pa, onaj hleb kad umačeš u pasulj, milina. U pasulju se uživa uvek, da li u vojsci, da li u ova mirnodopska vremena – prisećao se Milan kroz osmeh vojničkih dana.
Recept Milana Kalinića za vojnički pasulj pročitajte u nastavku
Sastojci:
– šareni pasulj
– suva rebra
– crni luk
– šargarepa
– beli luk
– crvena paprika, mešavina začina
Priprema:
Dobro oprati rebra i pasulj, prokuvati u dve, tri vode, procediti, a potom kuvati.
Kada je pasulj na pola kuvanja, dodati mu seckan crni luk, beli luk i šargarepu.
Sve to posle dva sata kuvanja posoliti, začiniti mešavinom začina i zapržiti.
Zaprška:
U vrelo ulje dodati kašiku brašna i pola kašike crvene, slatke, mlevene paprike.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti