Sloboda Mićalović nikad izazovnija! Dubok dekolte i još dublji šlic, haljina puca po šavovima: Ovakvu je nikad niste videli

16.07.2024

10:30

By

Haljina Slobode Mićalović

Instagram

Otkako se prvi put pojavila na javnoj sceni, jedna od najlepših i sigurno omiljenih glumica sa naših prostora veoma je obazriva kada je reč o odevanju, pa su neki od epiteta kojima se stil Slobode Mićalović može opisati – elegantan, jednostavan i sveden, ali uvek sa pravom merom i ukusom.

Haljina Slobode Mićalović raspametila pripadnike muškog pola

Oduvek je ona nastojala da joj modni izbori budu svedeni i smerni, pa je upravo zbog toga javnost iznenađena modnom kombinacijom u kojoj se prepuna samopouzdanja usnimila.

Naime, naviknuti da je vide u zatvorenim komadima, gotovo nikad preuskim i dekoltiranim haljinama, mnogi su ostali u šoku ugledavši Slobodu u veoma provokativnom izdanju.

Haljina Slobode Mićalović

Naime, za neku, po svemu sudeći, posebnu priliku, glumica se opredelila za stajling u crnoj boji, koju inače najrađe bira kada je garderobe u pitanju, a ovog puta u fokus je dospela njena izazovna crta kojoj je doprinela haljina Slobode Mićalović sa dubokim šlicem i dekolteom.

Haljina Slobode Mićalović


Celokupan stajling dramske umetnice naišao je na opšte oduševljenje, pa su komplimenti i ovog puta bili neizostavni, a posebno se istakla slip haljina Slobode Mićalović u monohromatskom stilu koja je apsolutni hit sezone i idealan izbor za mnoge prilike.

Haljina Slobode Mićalović istakla je sve atribute dramske umetnice

Pripadnice nežnijeg pola još jednom su u Bobinom stilu pronašle modnu inspiraciju, dok muškarci nikako nisu mogli ostati ravnodušni, budući da su svi njeni atributi došli do punog izražaja.

Haljina Slobode Mićalović

Haljinu je glumica uklopila uz elegantne salonke, što je pokazala otkrivajući svoje izvajane noge, a mi samo možemo da pretpostavimo kako Vojinu nije svejedno da živi sa saznanjem da za njegovom suprugom mnogi muškarci uzdišu.

Haljina Slobode Mićalović

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Sloboda MIcalovic Instagram

Još iz kategorije