Da li je moguće da ovako izgleda trudnica u šestom mesecu? Marija Kilibarda prvi put pokazala trudnički stomak

02.07.2024

18:14

By

Trudnoća Marije Kilibarde

ATA IMAGES

Trudna Marija Kilibarda

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić nedavno su porodicu, prijatelje i fanove obradovali najlepšom vešću. Putem vantelesne oplodnje oni su, nakon duge borbe za potomstvo, uspeli da ostvare svoj san i uskoro će postati ponosni roditelji jedne devojčice.

Trudnoća Marije Kilibarde učinila je da voditeljka blista i da ne skida osmeh sa lica

Trudnoća Marije Kilibarde bila je donedavno nepoznanica za javnost, a na društvenim mrežama ona fotografije iz ovog najlepšeg perioda ne želi da forsira, pa retko ko zna da je voditeljka već dogurala do šestog meseca i da je još malo vremena deli od najlepšeg osećaja za jednu majku.

Trudnoća Marije Kilibarde

Marija Kilibarda sa partnerom BanetomInstagram

Iako je već drugu trećinu trudnoće pregurala, Marija je veoma aktivna, ali i vredna trudnica, a u to smo se uverili zahvaljujući njenom gostovanju u jednom podkastu gde je pokazala svoje kulinarsko umeće, ali i koliko joj blagosloveno stanje prija.

Naime, trudnoća Marije Kilibarde, po svemu sudeći, na najlepši mogući način je na nju uticala. Sjajnog raspoloženja, ali i izgleda, ona je ovim gostovanjem mnoge oduševila, odevena u teksas haljinicu ispod koje se nazirao trudnički stomak i vidno je da se gotovo uopšte nije ugojila.


– Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja.

Pročitajte i – Beba je došla kao kruna velike ljubavi – Poznata voditeljka ostala u drugom stanju u petoj deceniji

–  Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću – rekla je buduća mama pre nekog vremena  za televiziju „Una“.

Trudnoća Marije Kilibarde obradovala je sve, a posebno majku Branislava Baneta Vučelića

Inače, trudnoća Marije Kilibarde posebno je usrećila njenu svekrvu, poznatu glumicu Ljiljanu Dragutinović koja je nakon saznanja da je voditeljka u blagoslovenom stanju, ovu vest potvrdila za “Blic”:

– Jeste, tačno je. Krili smo koliko smo mogli jer je ona javna ličnost, lepa vest za našu porodicu – istakla je dramska umetnica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/X.com

Još iz kategorije