Duško Tošić uhvaćen u provodu sa atraktivnom plavušom! Da li vam je lepša od Jelene?

04.07.2024

11:56

By

Duško Tošić u provodu

Bojan Vuković

Jelena Karleuša i Duško Tošić poslednjih meseci glavna su tema svih medija i portala i svi iščekuju konačni epilog njihovog razvoda.

I dok u međuvremenu Jelena punom parom radi i nastupa čemu se njena brojna publika i te kako raduje, u šta smo se uverili i pre nekoliko dana na “Music week festivalu” u Beogradu, Duško uživa i provodi se.

Duško Tošić u provodu – sve oči uprte u njega

Naime, pevačica Milica Pavlović, održala je sinoć nastup u jednom prestižnom prestoničkom lokalu, a najviše pažnje privuklo je prisustvo Jeleninog još uvek zakonitog muža, koji je odlučio da iskoristi priliku dok je u Beogradu i dobro se provede.

Duško Tošić u provodu

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako ništa neobično nije radio, Duško Tošić u provodu privukao sve poglede na sebe, najverovatnije jer je u njegovom društvu bila i jedna veoma atraktivna plavuša, za sada nepoznata javnosti.

Duško Tošić u provodu

Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Nekadašnji fudbaler, a sada menadžer, zauzeo je mesto preko puta bine, a ako je suditi po osmehu na njegovom licu reklo bi se da je Duško Tošić u provodu i te kako uživao.

Duško Tošić u provodu

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U jedno momentu, nakon što je Milica završila prvu pesmu i pozdravila publiku, on je ustao i pozdravio je aplauzom, nakon čega su mu prišli poznanici sa kojima je razmenio par reči.

Duško Tošić u provodu sa atraktivnom plavušom

Tošić je čitavo veče uglavnom sedeo, uživao u piću i razgovoru sa svojim prijateljima, međutim iako nisu imali bliski kontakt, svi su se zapitali ko je zgodna plavuša koja mu je sinoć pravila društvo u noćnom provodu.

Duško Tošić u provodu

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Jelena i Duško odlučili su nakon svih drama i skandala da se sporazumno razvedu. Ona je nedavno otkrila da se situacija primirila.

Pročitajte i – Ovako se Duško Tošić ponaša nakon skandala o kom bruji region – Uslikan u centru Beograda, evo i sa kim…

– Imala sam turbulentan period iza mene, to svi znaju. Mene karmički hoće da nemam mira u životu pa nikako da se bavim samo onim gde sam najjača i najbolja, a to je moja profesija i muzika. Sad se malo smirilo i nadam se da se opet neće desiti neki Armagedon i neki smak sveta kad je reč o meni – iskreno je priznala Jelena nedavno.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages/Dusko Tosic Instagram

Još iz kategorije