Operite kosu napitkom koji sigurno imate u frižideru i iznenadićete se postignutim rezultatom

09.07.2024

10:40

By

Vaša kosa Unsplash

unsplash

Mučite muku sa tankom i beživotnom kosom, a toliko želite da dobijete na gustini i volumenu – nakon ovog trika vaša kosa će izgledati kao da ste radili neki preskupi tretman.

Vaša kosa će za tren postati gusta i sjajna

Mnoge žene se bore sa beživotnom kosom, bez volumena i sjaja , a ako ste i vi među njima, isprobajte ovaj neobični trik sa jednim od najpopularnijih gaziranih pića.

Nije tajna da kosi nanosimo štetu čestim pranjem, farbanjem, ravnjanjem ili kovrdžanjem, međutim postoji jedan proizvod koji bi mogao napraviti veliku razliku, a najverovatnije ga već imate u frižideru.

Vaša kosa

Naime, ukoliko je operete Koka-Kolom, vasa kosa za tren oka može dobiti na volumenu i neočekivanom sjaju, a iako možda nakon ovog tretmana nećete želeti da je pijete, ona ima brojne korisne primene.

Primera radi, Koka-Kola može ukloniti kamenac iz kuvala za vodu, očistiti WC školjku, pa čak i aluminijumske felne automobila. Ovaj napitak je toliko hemijski aktivan da može očistiti razne površine.


Vaša kosa

Koka-Kola takođe može pomoći kod uklanjanja žvake iz kose. Napunite posudu Koka-Kolom i umočite deo kose sa žvakom u nju. Pustite da odstoji neko vreme i žvaka će se lakše ukloniti.

Vaša kosa pomoću će pomoću ovog trika dobiti na volumenu

Koka-Kola je takođe odlična za postizanje željenog volumena vaše kose, ona navodno daje kosi „neurednu“ teksturu i čini je manje mlitavom. Visoka kiselost kole zatvara i skuplja folikule dlake, čineći je sjajnijom.

Vaša kosa

U to smo se uverili zahvaljujući video snimku jedne tiktokerke koja je isprobala ovaj trik i bila oduševljena postignutim rezultatom.

Ona je bila šokirana kad je isprala kolu sa kose koja je dobila sjaj i bolju teksturu. Ako želite isprobati isto, sve što vam treba je flaša Koka-Kole i voda za ispiranje nakon pranja.

Pročitajte i – Posvetljivanje kose bez farbanja i blanša je moguće – Isprobajte neki od ovih trikova i gledajte kako se dešava magija

Objava je postala viralna i brzinom svetlosti sakupila je više od 6 miliona pregleda, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

@beautymariyka ШОК🤯🤯🤯 #hair #beautyhacks #волосся #сяючеволосся #beautymariyka @Coca-Cola ♬ оригінальний звук – beautymariyka

IZVOR: Starmagazin/Atvbl.rs

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije