Konačno uslikan! Evo kako Boki 13 nakon izlaska iz zatvora izgleda: Svi gledaju u čudu i pitaju se da li je moguće

03.07.2024

09:20

By

Boki 13 nakon zatvora

Youtube Printscreen

Šoumen Bojan Jovanovski, svima mnogo poznatiji kao Boki 13 svojom autentičnošću je postao veoma interesantan javnosti, a posebno je u žiži medijskog interesovanja nakon što je krajem prošle godine izašao iz zatvora gde je proveo više od četiri godine.

Boki 13 nakon zatvora živi i izgleda ovako

Budući da je gotovo nemoguće videti ga, osim na društvenim mrežama gde je veoma praćen i popularan, ali u poslednje vreme i aktivniji nego ikad, to je i jedinio uvid u to kako on provodi vreme, ali i kako izgleda nakon teškog životnog perioda sa kojim se suočio.

Ako je suditi po fotkama koje sa pratiocima deli, reklo bi se da mu sloboda i te kako prija, ali i da terapije kojima je podvrgnut zbog lošeg zdravstvenog stanja, veoma pozitivno utiču na njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Jovanovski (@boki13official)

Evidentno je da se Boki 13 nakon zatvora znatno promenio, vratio se luksuznom načinu života i skupocenim stvarima na koje je navikao i sve to revnosno deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Jovanovski (@boki13official)


Prema pisanju „Grand“ portala, vratio se i društvenom životu, budući da su ga paparaci pomenutog medija uslikali u Severnoj Makedoniji dok je u jednom tamnošnjem restoranu sedeo sa prijateljima.

Na glavi je imao šešir i glomazne sunčane naočare kako ga ljudi ne bi prepoznali, a kako su još naveli, Boki 13 nakon zatvora i izgleda dosta drugačije, drastično je smršao i promenio boju kose.

Boki 13 nakon zatvora vratio se starom načinu života

Kako je i sam priznao nakon izlaska iz zatvora, boravak iza rešetaka mu je jako teško pao, pa mu je bilo potrebno dosta vremena da se vrati normalnom životu, ali u tome je očito uspeo i sada živi punim plućima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Jovanovski (@boki13official)

Podsećanja radi, on je osuđen na devet godina zatvora u slučaju u kom je optužen da je svoju nevladinu organizaciju koristio za prevaru i pranje para. Ipak, ta presuda je ukinuta i on se našao na slobodi.

– Jezivi pritvorski dani. Ne možete ni da shvatite kako to izgleda. Bez podrške roditelja ne bih izdržao ni pola i ne bih bio ovde gde sam sada.

– U zatvoru sam, ako ništa drugo, naučio kako da budale udaljim od sebe. Imao sam psihijatre dok sam bio u bolnici, upadao sam u velike krize, ipak, pet godina van slobode je mnogo uticalo na mene – rekao je Boki 13 nakon zatvora u emisiji Lazarov podkast.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen/Instagram

Još iz kategorije