Sloboda Mićalović nikad provokativnija: Glumica se utegla u izazovnu haljinu, izbacila adute u prvi plan

15.04.2024

13:00

By

Bivši momak Slobe Mićalović

ATA IMAGES

Sloboda Mićalović

Telo Slobode Mićalović je prirodno i skladno, a tu su i obline

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica sa domaće javne scene, a godinama je poznata i po svedenom stilu od koga ne odstupa iako je telo Slobode Mićalović sinonim ženstvenosti i lepote.

Telo Slobode Mićalović priželjkuju mnoge dame zbog sklada i prirodnih oblina

Lepa glumica, uprkos lepoti kojoj se svi dive, nikada nije isticala atribute i trudila se da ostane diskretna i skromna, međutim, poslednjom objavom sve je ostavila bez daha budući da je u prvi plan izbilo telo Slobode Mićalović.

Telo Slobode Mićalović

Sloboda MićalovićInstagram

Međutim, sada je lepa Boba odlučila da obuče provokativnu haljinu sa golim leđima, te da konačno pokaže raskoš i ideal koji su sinonimi za telo Slobode Mićalović.

Pročitajte i – Ni kod Brene brak nije kao što se čini – Pevačica u suzama obelodanila probleme sa Bobom

Sloboda je, kao što možete i sami da vidite na fotografiji iznad, pozirala u beloj haljini pripijenoj uz telo sa skroz golim leđima. Haljina joj stoji kao salivena i ističe sve njene prirodne obline na kojima joj sigurno mnoge dame zavide.

Pročitajte i – Kad naljuti Filipa, Prija ima specijalan trik – Aleksandra pokazala kako je omađijala supruga

Glumica je jednom prilikom javno ispričala detalje o tome kako se neguje, te čemu duguje zanosni izgled Slobode Mićalović:


– Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla… Uvek sa sobom nosim mali kofer sa kozmetikom koji je ponekada teži od onog sa garderobom. Jer nega lica se vidi i za 20 i 30 godina. Ne ide mi u prilog da se cementiram jakom šminkom.  Svaka žena mora da odvoji vreme za sebe jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica – rekla je glumica koja i dalje nema nijednu boru, očito jer se dobro neguje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije