Izgleda upola mlađe, nema skoro nijednu boru: Ovo Sloboda Mićalović ne preskače nikada

15.03.2024

16:03

By

Bivši momak Slobe Mićalović

ATA IMAGES

Sloboda Mićalović

Izgled Slobode Mićalović oduvek se komentariše

Sloboda Mićalović je jedna od naših najlepših ali i najpopularnijih i najuspešnijih glumica te tako ne čudi što se o njoj često priča i što se svako njeno pojavljivanje u javnosti danima komentariše. Izgled Slobode Mićalović često je tema kako u medijima tako i među ženama jer ona je uvek doterana, nema skoro nijednu boru, a o vitkoj liniji joj zavide mnoge žene.

Ovo je tajna za dobar izgled Slobode Mićalović

Ono što mnoge žene zanima je upravo kako Sloboda Mićalović uprkos tome što godine prolaze ona svoj izgled ne menja. Na njenom licu se ne vide bore, a ona sama jednom prilikom ispričala je o tome šta radi svake večeri, obavezno.

Izgled Slobode Mićalović

– Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla… Uvek sa sobom nosim mali kofer sa kozmetikom koji je ponekada teži od onog sa garderobom. Jer nega lica se vidi i za 20 i 30 godina. Ne ide mi u prilog da se cementiram jakom šminkom.

Pročitajte i: Zaprepastio javnost: Haris Džinović otkrio detalje, evo kada je još pukao brak sa Melinom

Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica.

Sloboda je takođe istakla jednom prilikom i da se zdravo hrani.


Pročitajte i: Sloboda Mićalović žestoko napadnuta: Glumica doživela pravi teror, ovo je razlog

– Kada snimam, ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavam i do osam, devet sati. Uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve, rekla je jednom prilikom Sloboda Mićalović.

Još iz kategorije