Zaprepastio javnost: Haris Džinović otkrio detalje, evo kada je još pukao brak sa Melinom

14.03.2024

17:03

By

Ispovest Harisa Džinovića

Haris Džinović o razvodu ponovo progovorio

Pevač Haris Džinović o razvodu od sada već bivše supruge Meline progovorio je nedavno prvi put, a sada je otkrio jedan detalj koji je bukvalno šokirao javnost. On je sada naveo od kada tačno on i Melina nisu zajedno.

Harid Džinović o razvodu o kom se već do priča, otkio detalj koji je sve šokirao

Haris Džinović o razvodu dugo nije želeo da kaže ni reč, kao ni da potvrdi ili emantuje uopšte tu informaciju, kao ni ostale koje su isplivavale u javnost, a onda je nedavno rešio da progovorio i da stavi tačku na mnoge spekulacije.

Pročitajte i: Prelepe vesti stižu iz Sevilje: Anastasija ne skida osmeh, Gudeljevoj sreći nema kraja, sve javno pokazao

Međutim, Hrais je sada tek otkrio jedan detalj koji je na sve bacio poptuno novo svetlo.

Haris Džinović o razvodu

Melina i Haris DživnovićAta images

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris za „Unu“.

Pročitajte i: Sedeo bih kod kuće i tugovao: Haris otkrio kako se oseća, a evo sa kim su ostala da žive deca i gde je Melina

Podsetimo, kada je nedavno prv put pričao o razvodu Haris je rekao i da je Melina ta koja je njega ostavila.


– Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – rekao je Haris za Showbuzz.

Još iz kategorije