Sloboda Mićalović žestoko napadnuta: Glumica doživela pravi teror, ovo je razlog

26.02.2024

11:02

By

Ishrana Slobode Mićalović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda Mićalović napadnuta na društvenim mrežama

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović je nedavno gostovala u jednoj emisjin nakon čega je izazvala lavinu komentara u javnosti. Naime, ona nije neko ko pravi skandale, ali zbog njene izjave na društvenim mrežama se poteglo pitanje o prepotentnosti.

Sloboda Mićalović napadnuta na društvenim mrežama zbog izjave u emisiji

Mnogi su njenu izjavu protumačili kao poniženje mnoguih ljudi koji životnim staležom i obrazovanjem nisu u njenom rangu, te da ona sa takvim osobama ne bi mogla da provodi vreme u istom prostoriji.

Snimak iz emisije je postao viralan na društvenim mrežama isečen je, pa se ne zna na koga je Sloboda Mićalović tačno mislila.

Sloboda Mićalović napadnuta

– Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim, zašto bih ja sa nekom osobu, po mom išljenju, možda sam ja u krivu, ai ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripada tu, zašto bih ja delila prostor? Nažalost je to tako.

-Ali mislim da svi mi, gde ste vi intelektualci da dignete ruku, ali baš je došlo neko gadno vreme, gde moraš da zaćutiš – izjavila je Sloboda Mićalović na jednoj televiziji u emisiji.


Pročitajte: Gest Maje Marinković komentariše ceo region- Pokazala si kakav si čovek

Popularna glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković već godinama žive u skladnom braku, a dosta vremena provode u vikendici u Čortanovcima.

Ovaj glumački par svaki slobodan trenutak provodi u svojoj oazi mira. Pored kolega i prijatelja koji su česti gosti na imanju porodice Ćetković, oni najviše vole da provode vreme sa svojim ćerkama Verom i Milom.

Vojin je jednom prilikom za medije izjavio da je većinu poslova oko vikendice obavljao samostalno.

Sloboda Mićalović napadnuta

– Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu. A volim i da popijem pravo crveno. Nisam probao bagrinu, ali pored nje postoji još mnogo naših sorti.

Pročitajte: Imaju ćerke Milu i Veru- Sloboda Mićalović ne krije sreću, veliki dan za porodicu, čestitke se samo nižu

– Autohtona vina probao sam u raznim krajevima naše zemlje. Kada sam na određenom mestu, volim da degustiram nešto što je odatle, sa autentičnim geografskim poreklom – otkrio je Vojin.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije