Za Vojina nema mesta: Sloboda Mićalović u romantičnom trenutku sa drugom osobom FOTO

05.01.2023

14:00

By

Vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

ATA IMAGES

Dom Slobode i Vojina je prava oaza mira

Popularna glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković poseduju vikendicu van grada u kojoj provode puno vremena.

Dom Slobode in Vojina je oduševio mnoge

Naime, sada je popularna glumica odlučila da provede dan na svojoj vikendici sa prijateljicom i glumicom Anom Franić. Njih dve provode vreme u miru, a na slikama koje su podelile na Instagramu evidentno je koliko glumice uživaju.

Pročitajte: Više nema šta da se krije- Evo šta radi Vojin Ćetković kad Slobode nema na vidiku (video)

dom slobode i vojina

Dom Slobode i Vojina se nalazi u Čortanovcima, a ovaj glumački par svaki slobodan trenutak provodi u svojoj oazi mira. Pored kolega i prijatelja koji su česti gosti na imanju porodice Ćetković, oni najviše vole da provode vreme sa svojim ćerkama Verom i Milom.

Vojin je jednom prilikom za medije izjavio da je većinu poslova oko vikendice obavljao samostalno.


Pročitajte: Drama u porodičnom domu- Ugroženo zdravlje Slobode Mićalović, ovo su detalji FOTO

– Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu. A volim i da popijem pravo crveno. Nisam probao bagrinu, ali pored nje postoji još mnogo naših sorti. Autohtona vina probao sam u raznim krajevima naše zemlje. Kada sam na određenom mestu, volim da degustiram nešto što je odatle, sa autentičnim geografskim poreklom – otkrio je Vojin.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije