Skinuo se sin Dragane Mirković i pokazao isklesane mišiće: Devojke pale u trans kada su videle kako Marko izgleda bez majice

10.07.2024

11:40

By

Sin Dragane Mirković

Instagram

Sin Dragane Mirković nikada nije želeo preterano medijski da se eksponira, međutim otkako je javnost obaveštena o razvodu njegovih poznatih roditelja, svaki korak Marka Bijelića u stopu se prati, a njegove objave na društvenim mrežama naširoko se komentarišu i analiziraju.

Sin Dragane Mirković dame ostavio bez daha

Na Instagramu i X platformi, sin Dragane Mirković doslovno je preko noći postao zvezda što ne treba posebno da čudi budući da mu je majka jedna od najvećih balkanskih zvezda, a na istima je Marko u poslednje vreme nešto aktivniji čemu se posebno raduju pripadnice lepšeg pola.

Sin Dragane Mirković

Marko je prikupio pravu armiju pratioca, a kada uzmemo u obzir broj lakova i komentara na svakoj fotki, možemo zaključiti da je sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića pravi miljenik žena.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković konačno progovorio i jasno mu poručio – Videćeš me samo u crkvi…

Kako i ne bi kada izgleda poput manekena u šta nas je uverio i najnovijom objavom na kojoj su u prvom planu njegovi izvajani mišići.

Sin Dragane Mirković


Marko je, naime, pratioce obradovao selfijem u majici na bratele i pokazao svoje zgodno telo koje održava vežbajući u teretani odakle takođe često deli fotke.

Sin Dragane Mirković pokazao izvajano telo, devojke potpuno poludele

Ovom današnjom, napravio je pravu pometnju na društvenim mrežama i stavio svima do znanja da i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Sin Dragane Mirković

Imajući u vidu koliko je zgodan i lep momak, pretpostavljamo da od devojaka ne može da se odbrani, a tome u prilog govore i komentari koji su pljuštali ispod njegove objave.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković utučen, objavio emotivnu poruku: Izgubio sam porodicu, život…

– „Kakav je sin Dragane Mirković“, „Marko izgleda tako da mu dvorac onaj u Beču ne treba“, „Koga briga za dvorac, on je pravi dasa“ „Marko, udala bih se za tebe“ – bili su samo neki od komentara devojaka koje uzdišu za ovim lepotanom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Marko Bijelic/Instagram

Još iz kategorije