Recept Krstinje Matanović za punjeni plavi patlidžan
Kada se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, Krstinja Matanović je osim po izvanrednom glasu, ostala je upamćena i po primetnom višku kilograma. Zahvaljujući operaciji smanjenja želudca ona je svoj izgled dovela do savršenstva, međutim, mnoge je zanimalo kako se Krstinja hrani nakon zahvata kojem se podvrgla.
Recept Krstinje Matanović će vas oduševiti
Gostujući u emisiji „Praktična žena” pevačica je dala predlog za lagani ručak, a recept Krstinje Matanović za punjeni plavi patlidžan ćete obožavati.
2 patlidžana
4 žumanca
maslinovo ulje
so
75g kačkavalja
čeri paradajz
4 kašike sosa od paradajza
Priprema:
Patlidžane isecite na pola uz duž, zasecite unakrsno, posolite i nauljite te okrenite sa isečenom polovinom na dole i stavite u pleh sa pek papirom i pecite oko 20 minuta na 200 stepeni. Zatim izvadite iz rerne, viljuškom usitnite meso od patlidžana, na svaku polovinu stavite po kašiku sosa od paradajza i narendani kačkavalj. Napravite kašikom udubljenje i u njega stavite žumance i nekoliko čeri paradajza okolo, te vratite u rernu na još 5 minuta.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti