Operacija sa kojom se ne treba igrati: Šokiraćete se kako izgleda Krstinja Matanović nakon smanjenja želuca FOTO

12.04.2023

21:13

By

Operacija Krstinje Matanović nije bila nimalo naivna

Kada se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, Krstinja Matanović je osim po izvanrednom glasu, ostala je upamćena i po primetnom višku kilograma. Kako bi svoj izgled dovela do savršenstva mlada pevačica je rešila da smanji želudac, a operacija Krstinje Matanović nije bila nimalo naivna.

Operacija Krstinje Matanović je sve zabrinula

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji pevačica je gledala snimke u kojima je operacija Krstinje Matanović do detalja opisana.

– Veoma emotivno ovo doživljavam jer mi baš baš nije lako da prolazim kroz sve to. Na prvoj operaciji sam jako teško podnela anesteziju i jako teško sam se budila. Najveći strah mi je bio kako ću da se probudim, da li će da bude opet isto kao na prvoj operaciji- priznala je pevačica sa knedlom u grlu.

Pročitajte: Novo telo, novi život – Dejan Milićević smršao 50 kilograma, pa poslao snažnu poruku FOTO

operacija krstinje matanović

– Prvo sam saznala da sam jako hrabra u tom periodu, ali za početak da sam žena i da prosto sada kada vratim film i shvatim kroz šta sam sve prošla sam konačno svesna svoje hrabrosti. Nisam znala koliko je to sve zaista teško i da ja to zaista mogu – rekla je Krstinja evocirajući i lepe, ali i one manje lepe trenutke koji su je zadesili u životu – istakla je ona.


Pročitajte: Operacija želudca ga je skupo koštala – Sloba Vasić neprepoznatljiv, najnovije fotografije šokirale javnost FOTO

operacija krstinje matatnović

Operacija Krstinje Matanović dala je ozbiljne rezultate, a pevačica je izgubila neverovatnih 88. kilograma.

– Posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete – priznala je Krstinja.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije