Operacija želuca ga je skupo koštala: Sloba Vasić neprepoznatljiv, najnovije fotografije šokirale javnost FOTO

16.03.2023

19:00

By

Ćerka Slobe Vasića

Izgled Slobe Vasića pokrenuo lavinu komentara

Sloba Vasić, koji se pre skoro godinu dana podvrgao operaciji želuca, sada se gorko kaje zbog svoje odluke. Slavni pevač otkrio je sa kakvim se problemima suočio i da li mu je pomenuti zahvat pomogao da se reši viška kilograma.

Izgled Slobe Vasića šokirao je javnost

– Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi re rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca, i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana – rekao je Sloba Vasić, pa objasnio:

– Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahvat nije za mene. Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba – zaključio je tada pevač.

Pročitajte: Šok – Boba Živojinović više ne liči na sebe, svi se pitaju šta mu se dogodilo FOTO

izgled slobe vasića

Nakon oporavka pevač se vratio normalnom životu i sa suprugom Jelenom pokrenuo je novi biznis. Oni su danas otvorili stomatološku i estetsku kliniku ispred koje su nasmejano pozirali, a izgled Slobe Vasića pokrenuo je lavinu komentara.


Pročitajte: Potres u porodici – Stoja mora na hitnu operaciju, nije očekivala da će je ovo snaći

izgled slobe vasića

Dok jedni tvrde da Sloba i Jelena blistaju, drugi pak smatraju da se pevač drastično ugojio i da pothitno treba da se baci na neku dijetu. Da li je dobronamerna kritika zabrinutih fanova na mestu i da li će pevač poslušati svoje obožavaoce, presudite sami..

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije