Isprobajte već danas! Recept za punjeni patlidžan Krstinje Matanović obožavaće vaša cela porodica VIDEO

12.05.2023

17:00

By

recept krstinje matanović

Recept Krstinje Matanović za punjeni plavi patlidžan

Kada se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, Krstinja Matanović je osim po izvanrednom glasu, ostala je upamćena i po primetnom višku kilograma. Zahvaljujući operaciji smanjenja želudca ona je svoj izgled dovela do savršenstva, međutim, mnoge je zanimalo kako se Krstinja hrani nakon zahvata kojem se podvrgla.

Recept Krstinje Matanović će vas oduševiti

Gostujući u emisiji „Praktična žena” pevačica je dala predlog za lagani ručak, a recept Krstinje Matanović za punjeni plavi patlidžan ćete obožavati.

Pročitajte: Operacija sa kojom se ne treba igrati – Šokiraćete se kako izgleda Krstinja Matanović nakon smanjenja želuca FOTO

recept krstinje matanović

Sastojci:

2 patlidžana
4 žumanca
maslinovo ulje
so
75g kačkavalja
čeri paradajz
4 kašike sosa od paradajza


Priprema:

Patlidžane isecite na pola uz duž, zasecite unakrsno, posolite i nauljite te okrenite sa isečenom polovinom na dole i stavite u pleh sa pek papirom i pecite oko 20 minuta na 200 stepeni. Zatim izvadite iz rerne, viljuškom usitnite meso od patlidžana, na svaku polovinu stavite po kašiku sosa od paradajza i narendani kačkavalj. Napravite kašikom udubljenje i u njega stavite žumance i nekoliko čeri paradajza okolo, te vratite u rernu na još 5 minuta.

Pročitajte: Luna Đogani šokirana – Ne može da veruje šta joj je Marko priredio, pljušte komentari VIDEO

SLIKE: Ata Images, Printscreen

Još iz kategorije