Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović konačno otkrivena: Šokiraćete se kad čujete šta je sve promenila na sebi

05.06.2024

09:20

By

Prvi muž Dubravke Milatović

ata images

Izgled Dubravke Mijatović oduvek privlači pažnju

Svako ko ne zna, ne bi mogao ni pretpostaviti da je jedna od omiljenijih domaćih glumica, Dubravka Mijatović u decembru prošle godine proslavila 55. rođendan.

Izgled Dubravke Mijatović nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Izgled Dubravke Mijatović i njene godine nikako ne idu jedno uz drugo, ona je jedna od onih dama koje stare “kao vino”, a kako vreme prolazi, ona je sve lepša i negovanija.

Izgled Dubravke Mijatović

Još kada se kao veoma mlada prvi put pojavila na Tv ekranima, mnogima je zapala za oko njena harizma i prirodna lepota, međutim mnogo godine je otada prošlo, a na izgled Dubravke Mijatović one nimalo nisu uticale.

Ništa na sebi ona nije želela preterano da doteruje i menja, niti je za to imala potrebe, a ono sa čime je u više navrata eksperimentisala, i to uglavnom za potrebe uloga koje je igrala, jesu frizura ili promena boje kose.

Izgled Dubravke Mijatović


Dramska umetnica kao da je zaleđena u vremenu , pa su mnoge dame koje joj se dive zbog toga što i u šestoj deceniji nema gotovo ni jednu boru, znatiželjne da saznaju njenu bjuti rutinu kojom održava mladolikost.

Pročitajte i – Zaustavila vreme – Pomoću ovog čarobnog napitka Neda Ukraden i u 8. deceniji je riba i po

Iako retko daje intervjue, lepa glumica jednom prilikom otkrila je tajnu svog savršenog izgleda i otkrila da je još kao veoma mlada od majke naučila koliko je nega lica značajna.

Izgled Dubravke Mijatović

 – Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to – rekla je ona pre nekoliko godina za portal „To sam ja“ i otkrila šta misli o estetskim korekcijama:

– Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala.

Izgled Dubravke Mijatović

–  Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala – istakla je Dubravka svojevremeno za domaće medije i istakla da ne praktikuje dijete, već da redovno i vredno trenira.

– Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete – otkrila je tajnu kojom održava savršen izgled Dubravke Mijatović.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije