Recept Marijane Mićić za hrskavu piletinu sa borovnicama
Uskoro će se navršiti godinu dana otkako se Marijana Mićić ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi – postala je majka. Po dolasku naslednice na svet lepa voditeljka odlučila je da promeni život iz korena, a nedavno se u jednoj emisiji pohvalila i svojim kulinarskim umećem.
Recept Marijane Mićić ćete odmah isprobati
Prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena” Marijana je podelila svoj recept za neverovatno ukusnu hrskavu piletinu sa borovnicama.
300g borovnica
1 kašika brašna
1 kašika gustina
sok od jednog limuna
Sastojci za kranč sloj:
60g brašna
100g braon šećera
50g ovsenih pahuljica
1 kašičica cimeta
60g otopljenog putera
Priprema:
Pomešajte sastojke za koricu i obložite kalup po dnu i stranicama i pecite 8 minuta na 180 stepeni. Za to vreme pomešajte sastojke za beli fil mutilicom i prelijte preko pečene kore. Borovnice stavite u sok od limuna, a zatim ih ocedite i umešajte u smesu šećera, brašna i gustina i tako uvaljane borovnice sipajte preko belog fila. Pomešajte sastojke za kranč sloj tako da dobijete mrvičastu smesu koju stavite preko borovnica.Pecite na 180 stepeni oko 40 minuta.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti