Vila Tine Ivanović na periferiji Beograda odiše luksuzom: Pevačica za opremanje doma iskeširala ogromnu sumu

27.06.2024

14:00

By

Kuća Tine Ivanović

Instagram

Tina Ivanović na našoj estradi prisutna je već više od dvadeset godina, međutim svoju intimu nikada nije želela preterano da eksponira, što je još više doprinelo interesovanju za njen privatni život i to kako pevačica živi kada se kamere ugase.

Kuća Tine Ivanović velelpno je zdanje

Poznato je da je sa svojim dugogodišnjim partnerom Zvezdanom Anđićem porodično gnezdo svila na periferiji Beograda, tačnije u Malom Mokrom Lugu, gde se i nalazi velelepna kuća Tine Ivanović.

Kako su mediji pisali, vrednost ovog luksuznog zdanja procenjuje se na oko 650 000 evra, a pre nekoliko godina par je kuću stavio na oglas, tražeći za nju 2.000.000 evra.

Kuća Tine Ivanović

Nekretnina od oko 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, ima čak 20 ari placa, a kako izgleda kuća Tina Ivanović u kojoj po svemun sudeći uživa, imali smo prilike da se uverimo putem malih ekrana.


Kuća Tine Ivanović

Naime, ekipa emisije „Paparaco lova“ jednom prilikom je usnimila pevačicinu vilu ispred koje se nalazi i radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je i ona u vlasništvu pevačice i njenog supruga ili izdaju taj prostor.

Kuća Tine Ivanović

Kuća Tine Ivanović

Videli smo i kako izgleda jedan običan dan pevačice koja je ovom prilikom usnimnjena na prostranom balkonu dok je kao sav normalan svet obavljala kućne poslove.

Kuća Tine Ivanović

Kako su mediji svojevremeno pisali, pevačica je u jeku pandemije koronavirusa odlučila da unese određene promene u svoj dom.

Kuća Tine Ivanović

Unutrašnjost je opremila novim nameštajem i ono što joj se ne dopada izbacila iz kuće, kako bi sve uredila po sopstvenoj želji i meri.

Luksuzna kuća Tine Ivanović opremljena je baš po njenoj želji i mere

– Tačno je, renoviram kuć, odlučili smo se za neke radove koje do sada nismo stizali. O sumi ne pričam – rekla je tada kratko pevačica, a šuškalo se da su za renoviranje iskeširali više od 20.000 evra.

Kuća Tine Ivanović

Koliko je luksuzna kuća Tine Ivanović na periferiji Beograda okružena ogromnim imanjem, fotografije govore same za sebe.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tina Ivanovic Instagram/Paparaco lov Printscreen

Još iz kategorije