Jednostavno, a ukusno: Petar Grašo oduševio receptom za nedeljni ručak FOTO

12.03.2023

12:00

By

Petar Grašo i Hana Huljić

ATA IMAGES

Petar Grašo

Recept Petra Graše ćete obožavati

Otkako je postao otac Petar Grašo svaki slobodan trenutak provodi u krugu svoje porodice. Pevač koji iza sebe ima zavidnu karijeru se ne libi ni da zasuče rukave, pa svojim najmilijima često spremi omiljeno jelo, a recept Petra Graše prenosimo vam u celosti.

Recept Petra Graše će vas oduševiti

Naime, Petar je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelio recept koji se često nalazi na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom.

– Uz malu pauzu između koncerata najbolje se opuštam u kuhinji, to već dobro znate. Jednostavan je to recept koji će pohvaliti svi ukućan – napisao je pevač.

Pročitajte: Slatka fantazija – Tiramisu po receptu Jelene Gavrilović će vas oboriti s nogu VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Sastojci: 

4 fileta brancina (s kožom)
Vegeta Maestro Morska so
300 g chery paradajza
80 g mlade rukule


Za preliv:

3 kašičice balzamiko sirćeta
5 kašičica maslinovog ulja
Morska so
Crni biber

Recept Petra Graše jednostavan je za pripremu

Rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.

U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije