Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković jednom prilikom je pričala o tome zašto je postala vegan. Iako je tada muka naterala, danas je ishrana Jelene Đoković zapravo ono što ona propagira i uživa u tome, te ističe da joj prija.
Ona je jednom prilikom otkrila zašto je postala vegan, ali i to da ona i dalje voli da jede meso.
– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke“, rekla je Jelena prilikom gostovanja u jednoj emisiji i dodala da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.
– Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – istakla je tada Jelena.
Jelena i Novak ĐokovićAta images
Ono što ona svakao stalno ističe je i način pripreme hrane.
– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti