Recept Jovane Joksimović obožavaju njena deca, a Željko nikako ne može da odoli ovom specijalitetu

07.06.2024

11:35

By

Recept Jovane Joksimović

Bojan Vuković

Recept Jovane Joksimović obožavaće svi vaši ukućani

Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je proslavila 43. rođendan, a zbog njenog besprekornog izgleda mnogi se slažu da izgleda znatno mlađe.

Recept Jovane Joksimović za rolnice sa piletinom i avokadom preukusan je i veoma zdrav

Iako su iza nje dve trudnoće, od kojih jedna blizanačka tokom koje se ugojila čak 25 kilograma, jer kako je sama priznala, opustila se uživajući u hrani koju se inače trudi da izbegava, mnogi su iznenađeni kako je liniju dovela do savršenstva, te se veoma lako vratila na staro.

Recept Jovane Joksimović

– Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće.

– Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel.

Pročitajte i – Jovana Joksimović u nikad vrelijem izdanju – Pogledajte te noge, a tek bujni dekolte…

Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina – rekla je Jovana


Kako je i objasnila, tajna njenog izgleda je u ishrani o kojoj veoma vodi računa, posebno kad primeti da su se stvari otele kontroli, ali to ne znači da ne uživa pripremajući ukusna jela koje svi njeni ukućani, posebno deca, obožavaju.

Recept Jovane Joksimović

Jedan recept Jovane Joksimović kom ni sama ne može da odoli podelila je u emisiji „Praktična žena“ i oduševila sve koji su ga isprobali.

Recept Jovane Joksimović

Specijalitet se priprema brzo i lako, a i veoma jednostavno se servira, tako da je idealno rešenje za brzinski obrok kada ste u škripcu sa vremenom.

Sastojci:
belo meso,
avokado,
crni luk,
beli luk u prahu,
peršun,
so,
biber,
kačkavalj,
grčki jogurt,
tortilja.

Priprema:
Izblendati avokado, pa dodati skuvano belo meso, začine i kačkavalj. Dobijenu smesu sipati u staklenu posudu, dodati grčki jogurt i dobro promešati.
Dobijeni namaz naneti na tortilje, urolati i iseći na komade.

Prijatno!

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram/Printscreen

Još iz kategorije