Uz salatu Nade Macure bićete zdravi, mladi i siti: Doktorka ima idealan predlog za doručak

24.06.2024

09:20

By

Recept Nade Macure

ATA IMAGES

Nada Macura

Recept Nade Macure idealan je i kao obrok i kao lek. Poznata doktorka Nada Macura koju je proslavilo uključivanje u Jutarnje programe na svim televizijima, ne krije da je gurmanka, ali isto tako insistira i na zdravim obrocima.

Recept Nade Macure idealan je i kao obrok i kao lek za imunitet

Naime, zdrava ishrana veoma je važna za naš organizam, a recept Nade Macure za vitaminsku bombu jača imunitet, štiti od bolesti, reguliše telesnu težinu, povećava mentalni fokus i čuva mladolikost.

Recept Nade Macure ne košta mnogo, lako se priprema i predstavlja savršenu opciju za sve one koji teško podnose vremenske oscilacije kojima smo izloženi.

Recept Nade Macure

Nada MacuraATA IMAGES

– Unos vitamina je od izuzetne važnosti! Organizam mora da ima jak imunitet da bi svaku vremensku promenu mogao da podnese – izjavila je doktorka Nada Macura, pa dala svoj predlog za doručak:

Moja preporuka je da napravite salatu, vitaminsku bombu! Jednostavno se priprema a izuzetno je zdrava – ističe čuvena doktorka. –


Pročitajte i – Milena Radulović nikada ne preskače doručak  vo je njen predlog za idealan početak dana

Sastojci za recept Nade Macure:

jabuka
narandža
šargarepa
cvekla
đumbir
limun

Recept Nade Macure priprema se veoma lako, a koristan je za organizam

Sve sastojke usitniti, iseckati ili izrendati i preliti limunovim sokom. Po želji, možete dodati i maslinovo ulje. Svakako, redovna konzumacija vitamina osnažiće vaš organizam.

Isprobajte već danas recept Nade Macure i dajte vašem organizmu neophodno gorivo za prvi radni dan. A kako su vrućine nesnosne, a često nas iznenade i letnje oluje, doktorka Nada Macura predlaže i slojevito oblačenje, kao i izbegavanje sunčanja tokom perioda dana kada je sunce najjače.

Recept Nade Macure biće redovan na vašem meniju

– Leti je savet laganija hrana i ne mnogo začinjena, niti jaka. Nikako paprikaši i slično. Ljudi jedu usred leta jagnjetinu ispod sača, ali to strašno opterećuje. Prvo opterećujue želudac, drugo krv, ona ode u želudac na toliko varenje, a s druge strane je neophodna pravilna cirkulacija. Od hrane, je nabolje recimo, na roštilju ispeći skušu, koja je jedna od najzdravijih riba. Alkohol nikako ne preporučujem kada su visoke temperature, čak ni uz ručak – naglasila je Macura.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije