Jovana Joksimović tajnu više ne želi da krije: Priznala sa čime je vodila tešku borbu tokom trudnoće

17.05.2024

16:00

By

Vila Željka Joksimovića

Dragan Gajić

Tajna Jovane Joksimović izašla na videlo

Pored surovog profesionalizna, elokventnosti i čvrstog stave, supruga Željka Joksimovića, voditeljka Jovana Joksimović pleni svojom prirodnom lepotom i savršenom linijom koju često ističe interesantnim modnim kombinacijama.

Tajna Jovane Joksimović konačno otkrivena, voditeljka objasnila kako održava liniju na kojoj joj mnoge dame mogu pozavideti

Koja je tajna Jovane Joksimović kada je reč o njenom besprekornom izgledu mnogi se pitaju budući da ima troje dece i da su iza nje dve trudnoće, od kojih jedna blizanačka tokom koje je dobila čak 25 kilograma.

Tajna Jovane Joksimović

Jovana JoksimovićInstagram

Prvo dete, sina Kostu, Jovana je na svet donela u aprilu 2014. godine, a pre šest i po godina, u oktobru 2017. rodila je dve ćerke, bliznakinje Anu i Srnu. Trudnoća je, kako kaže, bila izazovna i teška te se voditeljka tih devet meseci trudila da sebi udovolji, opusti se i uživa u svemu onome što joj pričinjava zadovoljstvo, prenosi „Gloria“.

Pročitajte i – Jovana Joksimović u nikad vrelijem izdanju – Pogledajte te noge, a tek bujni dekolte…

– Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel – ispričala je i otkrila koja je tajna Jovane Joksimović za vraćanje na staro.

Pročitajte i – Napadnuta Jovana Joksimović – Uz dužno poštovanje, ali niko nije ničiji gospodar

– Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina – rekla je Jovana pa ispričala šta joj je slaba tačka i čemu to ona nikako ne uspeva da odloli.


Tajna Jovane Joksimović

Jovana Joksimović

Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka – otvorila je dušu u emisiji „Ako progovorim“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Foto Gaja/Youtube Printscreen/Instagram

Još iz kategorije