Napadnuta Jovana Joksimović: Uz dužno poštovanje, ali niko nije ničiji gospodar

24.04.2024

18:04

By

Koleginica Jovane Joksimović

Bojan Vuković

Jovana Joksimović

Koleginica Jovane Joksimović brutalno isprozivala voditeljku

Poslednja izjava voditeljke Jovane Joksimović naišla je na pravu buru u javnosti. Ona je, gostujući u jednoj emisiji, rekla da ne želi da čuje tuđe mišljenje, osim ako ga nije prethodno sama tražila. Time je izazvala lavinu komentara, posebno se na to nadovezala Željana Dubaić, koleginica Jovane Joksimović.

Koleginica Jovane Joksimović nije ostala dužna voditeljki

Naime, koleginica Jovane Joksimović obratila se javnosti putem društvenih mreža, pa je jasno stavila do znanja šta misli o tome da svoje mišljenje svako treba da zadrži za sebe, dok ga neko ne pita da isto i javno kaže. Ta izjava ubrzo je postala viralna i jedna od glavnih tema u medijima.

Koleginica Jovane Joksimović

Jovana JoksimovićATA IMAGES

– Ni mi nismo tražili mišljenje o tome šta ti misliš… Kakav je ovo stav? Kao, neko treba da je pita da li može da se obrati… Uz dužno poštovanje… Niko nije ničiji gospodar… Ako smo javne ličnosti, nismo bogovi, a ni gospodari – napisala je koleginica Jovane Joksimović.

Pročitajte i – Janjuša čeka novi šok – Kad čuje šta mu je Aneli uradila, biće belaja u Beloj kući

Podsećanja radi, evo koja je Jovanina izjava izazvala Željanu da reaguje:

– Mislim da nisam nimalo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim da kad bi ljudi mislili „jao, što je super Jovana“, onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim… Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim – rekla je Jovana Joksimović i izazvala lavinu komentara, a posebno je naljutila koleginicu.


Pročitajte i – Kiji Kockar ponovo slomljeno srce – Više ne može da krije koliko joj je teško

Inače, koleginica Jovane Joksimović, Željana Dubaić, vodi program na TV B92, a u poslednje vreme pokupila je dosta pohvala na račun svog rada, ali i fizičkog izgleda.

Veoma je aktivna i na društvenoj mreži Instagram, gde često objavljuje svoje fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željana Dubaić (@zeljana_dubaic)


Ona ima emotivnog partnera, sina, kako je istakla nedavno, u razgovoru za medije, najviše voli nedelju, kada porodično uživaju na terenu, a omiljeni sport joj je košarka. Željana privatan život i porodicu ne eksponira, što je i razumnjivo, budući da se bavi javnim poslom.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije