Janjuša čeka novi šok: Kad čuje šta mu je Aneli uradila, biće belaja u Beloj kući

23.04.2024

21:04

By

Istina o Aneli i Janjušu

Bojan Vuković

Istina o Aneli i Janjušu konačno dospela u javnost

Rijaliti takmičarka  Aneli Ahmić nema nameru da se miri sa Markom Janjuševićem! Kako je istakla, zbog njega je pogazila i svoju veru i oseća se kao da je grešna pred Bogom jer je tokom Ramazana imala se*sualne odnose sa košarkašem, pa se pokajala, a kako smo sada saznali od Osmana Karića koji je poznat kao doktor rijalitija, sve ovo je deo njene taktike i prljavog plana.

Istina o Aneli i Janjušu ostaviće vas sve bez teksta

Nakon što je Osman video šta Ahmićeva iznosi o Janjušu, rešio je da iznese svoju stranu priče, odnosno istinu o Aneli i Janjušu. Kako je Karić naveo, ubeđen je da Aneli ne voli Janjuša, kao i da ga je samo iskoristila, ali i da Janjušević nju iskreno voli i da mu ona nije samo sredstvo da se zadrži u Eliti za razliku od nje koja svako malo ima sukob sa Janjušem.

Istina o Aneli i Janjušu

Janjuš i Aneliprintscreen youtube TV pink

Prema Osmanovim rečima, Janjuš je imao iskrene namere sa Aneli, a u to se uverio kada je sa košarkašem razgovarao telefonom u trenutku kada je košarkaš izašao da prisustvuje pomenu svog brata koji je krajem prošle godine tragično nastradao.

Pročitajte i – Aneli očajna zbog vrele akcije – Tvrdi da je zbog Janjuša grešna pred Bogom

U tom razgovoru, kako ističe Osman, na videlo je izašla istina o Aneli i Janjušu i tada je Marko dokazao Osmanu da zaista voli Ahmićevu. On kaže i da ne mora da znači da je to istina, ali je negde ubeđen da ne greši. Takođe, sa druge strane veruje da Aneli igra igru, glumi žrtvu, kao i da se pripremala godinama za rijaliti. Čak je video da je imitirala Maju Marinković na TikToku i to mu je bio znak da je Ahmićeva zapravo fan rijalitija i da joj je ulazak u Belu kuću bio opsesija.

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

Kako još prenosi Osman, ubeđen je da se Aneli nadala da će se ponovo pomiriti i da će imati priču sa Janjušem do kraja, međutim, zeznula se jer on sada neće da se miri sa njom. 


Osim toga, Karić tvrdi i da je Janjuš namerno vređao Aneli i terao je svako malo iz rehaba u nadi da će ponovo biti prva tima za stolom, međutim, to se nije desilo jer, kako ističe Osman, prošlo je njegovo rijaliti vreme.

Istina o Aneli i Janjušu

Aneli AhmićAta images

Podsetimo, Janjuš i Aneli planirali su da žive zajedno nakon rijalitija, a pominjali su i venčanje, međutim, sada su kao dva najveća neprijatelja, a da li je Osman u pravu, te da li Janjuš zaista voli Aneli iskreno, uverite se i sami budući da imate snimak razgovora između Osmana i Janjuša koji je emitovan na Karićevom Jutjub kanalu „Kralj Elite“.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE/B.V.

Još iz kategorije