Konačno svi zajedno: Željko i Jovana Joksimović sa decom u nikad opuštenijem izdanju FOTO

15.02.2024

16:02

By

Deca Željka i Jovane Joksimović

screenshot paparaco lov

Željko i Jovana Joksimović

Deca Željka i Jovane Joksimović se gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti

Voditeljka Jovana Joksimović kao i njen suprug muzičar Željko Joksimović već godinama uživaju u skladnom braku u kom su dobili troje dece. Oni se trude da naslednici ne osećaju pritisak što su njihovi mama i tata javne ličnosti te ih ne izlažu preterano u javnosti. Sada je ova srećna porodica uhvaćena na okupu u veoma opuštenom izdanju u kom se može videti koliko deca Željka i Jovane Joksimović uživaju i koliko su srećna.

Deca Željka i Jovane Joksimović sa roditeljima su otišla na putu

Ekipa emisije „Paparaco lov“ srela je ovu srećnu porodicu na aerodromu u Beogradu pa tako imamo priliku da vidimo i koliko su porasla deca Željka i Jovane Joksimović.

Deca Željka i Jovane Joksimović

Željko i Jovana Joksimovićscreenshot paparaco lov

Najstariji je sin Kosta, dok su bliznakinje Srna i Ana nešto mlađe, ali očigledno je da se svi lepo slažu i uživaju, što se može videti i po osmehu njihovih roditelja.

Deca Željka i Jovane Joksimović

Željko i Jovana Joksimovićscreenshot paparaco lov

Kako navode u emisiji Jovana i Željko su sa svojim naslenicima najverovatnije krenuli put Maldiva, koje su i ranije posećivali, a voditeljke je za put bila u potpuno opuštenomm izdanju i bez trunke šminke. Isto tako je i Željko bio u opuštenom izdanju, na sebi je imao trenerku, u kojoj ga u javnosti nikada niste videli.


Deca Željka i Jovane Joksimović

Željko i Jovana Joksimovićscreenshot paparaco lov

Joksimovići su zajedno sa svojom decom prvo ostavili prtljag a onda su se uputili u prvu prodavnicu kako bi se obezbedili za prvi let koji je bio pred njima.

https://www.youtube.com/watch?v=e8kz4Lw1Cf8

 

Inače, Jovana je ranije govorila da najviše voli da provodi vreme sa svojim naslednicima za koje je veoma vezana i kojima voli da pokloni svaki slobodan trenutak.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

Mališani se očigledno ne razlikuju od druge dece, već ova porodica, kada mama i tata nisu ispred kamera žive sasvim običnim životom baš kao i svi mi, što je za svaku pohvalu.

IZVOR: paparaco lov

SLIKE: paparaco lov

Još iz kategorije