Melina Džinović nakon razvoda našla čoveka svog života: Moj muškarac se sve pita, važne su mi njegove želje…

22.08.2024

11:16

By

Melina Džinović nakon razvoda

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Doskorašnja supruga Harisa Džinovića i muzička zvezda već mesecima su glavna tema u medijima, o njima ne prestaje da se priča, a dizajnerka je posebno u fokusu, najviše iz razloga što se Melina Džinović nakon razvoda nije oglašavala za javnost niti je poput oca svoje dece iznosila prljav veš iz dugogodišnjeg braka.

Melina Džinović nakon razvoda ne oglašava se za javnost

Da je njihov odnos već duže vreme narušen, saznali smo samo zahvaljujući popularnom pevaču koji nije štedeo bivšu ženu i nije krio razočaranje, a nju ni svi intervjui bivšeg supruga nisu uspeli da isprovociraju da bi Melina Džinović nakon razvoda koju ružnu reč o njemu rekla.

Melina Džinović nakon razvoda

Baš iz tog razloga, prisećamo se njenih ranijih izjava, a u jednoj koja je privukla izuzetnu pažnju, ona je rekla kako voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita – rekla je jednom prilikom ona ističući da su joj želje partnera podjednako bitne kao njene želje.

 


– Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Decu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu – govorila je svojevremeno sada već bivša supruga Harisa Džinovića.

Melina Džinović nakon razvoda uživa u novoj vezi

Melina Džinović nakon razvoda, kako pišu mediji, uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za „Alo“ i nastavio:

Melina Džinović nakon razvoda

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka.

– S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je izvor za pomenuti medij i dodao kako se par viđa u njegovom luksuznom stanu.

Inače, Melina Džinović nakon razvoda odlučila je da vrati devojačko prezime, te se sada preziva Galić.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije