Poznato zbog čega su se Harisova deca okrenula protiv Meline: Majka im je ovo uradila

09.04.2024

13:00

By

Harisova deca

B.V.

Melina i Haris Džinović

Harisova deca se okrenula protiv majke Meline

Prethodnih dana jedna od glavnih tema u medijima je razvod Harisa Džinovića i Meline. Nakon što je potvrdio ovu vest, pevač je izneo mnoštvo detalja iz braka sa kreatorkom, a između ostalog je naveo i to da njihov sin Kan nije u kontaktu sa majkom.

Harisova deca se okrenula protiv majke Meline, pevač javno pričao o tome

Melina je nedavno upala u porodičnu kuću na Senjaku, nakon čega je folker pozvao policiju, a tom prilikom Melina je samo prošla pored sina bez ijedne reči.

Pročitajte: Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom- Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

Iako je delovalo da je sa ćerkom Đinom u dobrim odnosima, influenserka je iznenada majku otpratila sa društvenih mreža i time jasno pružila podršku ocu.

Harisova deca

Da su deca uvek bila privrženija Harisu, Melina je sama svojevremeno prizala, a evo kako je Haris govorio o njenom odnosu sa decom dok su bili u braku:

Harisova deca

ĐinaInstagram


-Teror varvara je film koji sam gledao sedam puta u četvrtom razredu osnovne škole. Nije Melina teror, nego… Zapade mi nešto u grlu! (smeh) Melina je ta koja vodi računa o njima, odnosno o njihovoj školi. Pošto je sve na internetu, oni njoj podnose izveštaje, ali i sama može da vidi, ne mogu da je prevare.

Pročitajte: Plašim se Harisa, pitanje je dana kada će- Melina Džinović prekinula ćutanje, tvrdi da je ugrožena

– Ona ima s njima ta prepucavanja pošto nisu sva deca dobra u školi, uvek ima nekih falinki, a ja sam tu da je zaštitim jer se oni okreću prema meni ne bi li našli utočište, ali ja im to ne dam. Imamo jednoglasan stav u odgajanju dece i njihovoj edukaciji, tako da za sada to dosta dobro funkcioniše – rekao je Haris tada.

Harisova deca

Antonio Ahel/ATAImages.

Podsetimo, Melina je svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

Još iz kategorije