Plašim se Harisa, pitanje je dana kada će… Melina Džinović prekinula ćutanje, tvrdi da je ugrožena

02.04.2024

12:04

By

Objava Tonija Bijelića

Bojan Vuković

Melina Džinović

Svađa Meline i Harisa Džinovića dobila je novi epilog

Melina Džinović upala je sinoć u porodičnu vilu na Senjaku gde njen, sada već bivši suprug Haris Džinović živi sa njihovom decom. Tada su intervenisali i organi reda, a kako dalje mediji prenose, svađa Meline i Harisa Džinovića nastavljena je i pred policijom. Dakle, razvod Harisa i Meline i dalje je tema broj jedan o kojoj bruji čitava nacija i mediji.

Svađa Meline i Harisa Džinovića eskalirala pred organima reda

Kako je jutros rano preneto, Haris je sam pozvao policiju jer je Melina nenajavljena došla u dom koji je svojevoljno napustila, a sada su u javnost isplivali novi detalji ovog haosa između Meline i Harisa. Naime, svađa Meline i Harisa Džinovića, navodno, nastavila se i dok su davali izjave, pa je tom prilikom u javnost isplivalo još prljavog veša ovog poznatog para za koji su svi godinama verovali da je idealan.

Svađa Harisa i Meline Džinović

Melina i HarisB.V.

Naime, Melina je, navodno, policiji ispričala da je Haris maltretira, kao i da se plaši za svoju bezbednost zbog čega je najpre određena mera da bivši supružnici ne smeju da prilaze jedno drugom. Međutim, kako nasilja u porodici nije bilo, ta mera je ukinuta, prenosi Kurir.

Pročitajte i – Sloboda Mićalović na stubu srama, komšije je nisu štedele: Ko bi rekao da je sve ovo uradila, pomenuli i alkohol

– Nakon vike i pretnji koje su uputili jedno drugom, Haris je nazvao policiju i prijavio da ga Melina uznemirava, kao i da odbija da izađe iz kuće u kojoj sada on sam živi sa decom. Kroz nekoliko minuta, policija je stigla na vrata, a oni su nastavili sa žestokom svađom – započeo je izvor za Alo i dodao:

Svađa Meline i Harisa Džinovića


– I dok je Haris govorio da je ona ta koja ga uznemirava, Melina je tvrdila da nedeljama trpi maltretiranje bivšeg supruga. Nakon što je kroz suze navela da se plaši Harisa i da je pitanje dana kada će joj uraditi nešto loše, policijski službenici oduzeli su mu pištolj za koji ima dozvolu, napravili zapisnik i ispratili Melinu napolje – zaključio je izvor.

Pročitajte i – Policija u vili porodice Džinović na Senjaku: Harisu oduzet pištolj, Melina van sebe zbog preljuba

Podsetimo, Harisova sada već bivša supruga nepozvana je ušla u vilu na Seljanku u kojoj je do prošle godine i sama živela i započela verbalni napad izrevoltirana zbog zbog intervjua u kom je Haris naziva sponzorušom koja ga je „godinama varala, a potom mu ukrala pare i nakit.“

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije