Melina Džinović ne mrda iz stana od bruke: Isplivalo još prljavog veša iz braka sa Harisom

05.04.2024

13:03

By

Harisova deca

B.V.

Melina i Haris Džinović

Razvod Meline i Harisa Džinovića izaziva burne reakcije u javnosti

Melina i Haris Džinović stavili su tačku na brak nakon više do dve decenije zajedničkog života. Oni su se i zvanično razveli pre malo manje od dve nedelje, međutim, njihova imovina, stečena u braku, tek treba da se deli na sudu, pa ne čudi što je razvod Meline i Harisa Džinovića tema o kojoj bruje i mediji i obični smrtnici.

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je glavna tema u medijima i na estradi

Kako šuškaju poznanici i prijatelji kreatorke, razvod Meline i Harisa Džinovića niko nije očekivao, a dodatno su svi u šoku jer je sada u javnost isplivao sav prljav veš iz braka popularnog pevača, i to je većinu detalja sam Haris otkrio, što je Melinu dotuklo.

Razvod Meline i Harisa Džinovića

Melina DžinovićBojan Vuković

Prema rečima prijatelja lepe Meline, a kako mediji prenose, bivša supruga Harisa Džinovića od sramote ne želi da izađe iz stana u koji se uselila nakon što je pre godinu dana napustila porodičnu vilu na Senjaku. Drugim rečima, razvod Meline i Harisa Džinovića poprimio je razmere najvećih skandala na našim prostorima, tako da je očekivano da se ona oseća loše i posramljeno, posebno nakon što je u njihovoj vili intervenisala policija.

Pročitajte i – Policija u vili porodice Džinović na Senjaku – Harisu oduzet pištolj, Melina van sebe zbog preljuba

– Melina se žalila prijateljima da umire od sramote, te da ne veruje šta joj se dešava. Samo ponavlja: „Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare“ – rekao je izvor za „Blic“.

Razvod Meline i Harisa Džinovića


Podsećanja radi, Haris je medijima rekao da je Melina ta koja je njega napustila, kao i da je „muž poslednji koji sazna za preljubu“. Osim toga, spočitao joj je i da je „sponzoruša“, što ju je najviše dotuklo, a komšije sa Senjaka stale su na stranu pevača.

Pročitajte i – Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu – Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

– Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – rekao je pevač za „Blic“.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije