Melina Džinović nakon razvoda prvi put u javnosti: Bahato ponašanje na ulici, svi gledaju sa nevericom

30.05.2024

10:38

By

Modna kreatorka Melina Džinović

Bojan Vuković

Melina Džinović nakon razvoda viđena u javnosti

Otkako je odjeknula vest da se Haris i Melina Džinović razvode posle 22 godine braka, modna dizajnerka potpuno se povukla iz javnsoti, a kako ona provodi dane nakon što se iselila iz porodičnog doma na Senjaku gde je pevač ostao da živi sa njihovo dvoje dece, tema je spekulacija i nagađanja javnosti.

Melina Džinović uslikana na ulici, ponašanjem šokirala mnoge

Gotovo da se Melina Džinović nakon razvoda nije kretala na javnim mestima, a sada su vešti fotografi “Paparaco lova” konačno uspeli da je uslikaju.

Primetno je na snimcima da je lepa dizajnerka svojim skupocenim automobilom prekršila niz saobraćajnih pravila…

Melina Džinović nakon razvoda

… prvo je prošla kroz crveno svetlo…

Melina Džinović nakon razvoda


… a zatim se parkirala nasred ulice što je mnoge šokiralo i iznenadilo.

Melina Džinović nakon razvoda

Melina Džinović nakon razvoda

Ona je potom izašla iz automobile koji je nepropisno parkirala, te sa prijateljicama otišla na ručak u restoran, ne obazirući se na saobraćajne propise.

Melina Džinović nakon razvoda

Harisovoj bivšoj ni to nije bilo dovoljno, te je i sutradan uhvaćena u sličnoj situaciji, a mnogi su sa nevericom gledali kako jedna dama baca smeće kroz prozor svog automobila.

Melina Džinović nakon razvoda

Modna kreatorka se potom zadržala ispred svoje radnje gde je na ulici zapalila cigaretu ne mareći kakav će utisak u javnosti ostaviti.

Melina Džinović nakon razvoda

Njeni „maniri“ izazvali su lavinu reakcija i mnogi su složni u mišljenju da je Melina Džinović nakon razvoda i te kako rasejana, pa se ne ponaša onako kako joj priliči.

Pročitajte i – Samo mu je ovo falilo posle razvoda – Ćerka Harisa Džinovića za strasti ne bira vreme i mesto, pogledajte šta je sa dečkom radila pred svima

Inače, iz braka dugog dve decenije, Melina i Haris dobili su dvoje dece, sina Kana i Ćerku Đinu, a dizajnerka je ranije otvoreno pričala da je planirala još jedno dete sa Harisom.

– Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – kazala je pre nekoliko godina Melina za „Blic“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/ Printscreen Paparaco lov

Još iz kategorije