Sin ljut na Melinu Džinović: Krasna majka, nije se čula sa sinom mesec dana

03.04.2024

15:04

By

Recept Harisa Džinovića

Bojan Vuković

Haris i Melina

Sin Harisa Džinovića nije se čuo sa majkom Melinom mesec dana

Bračni par Džinović stavio je tačku na brak nakon 24 godine zajedničkog života. Kako je pevač ispričao medijima, Melina Džinović se iz porodične vile na Senjaku iselila pre godinu dana i odnela svoje stvari, kao i, kako je naveo, nakiti i dragocenosti. Sa folkerom su ostala deca, Đina i Kan, a navodno sin Harisa Džinovića ljut je na majku zbog svega što se desilo.

Sin Harisa Džinovića ostao je sa ocem i sestrom u porodičnoj vili nakon što su mu se roditelji razveli

I dok ćerka Đina posećuje majku Melinu u novom stanu u kom boravi od kada je napustila supruga i porodični dom, sin Harisa Džinovića, Kan Džinović, navodno je sve vreme uz oca, a sa majkom se ne viđa i nema kontakt.

Sin Harisa Džinovića

Melina se sa sinom nije čula mesec i po dana, krasna majka. Sin je veoma ljut na nju – rekao je Haris Džinović za „Hype“ kada je do detalja ispričao kako je došlo do razvoda i kako se on sada oseća tim povodom.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna – rekao je Haris i naglasio da je, navodno, Melina načinila prevare, te nastavio:

Sin Harisa Džinovića

Melina i HarisB.V.


– Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to ipak demantovao! Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – zaključio je pevač.

Pročitajte i – Sloboda Mićalović na stubu srama, komšije je nisu štedele – Ko bi rekao da je sve ovo uradila, pomenuli i alkohol

Podsećanja radi, za medije su se oglasile i komšije porodice Džinović i istakle da je pevač komšija kakav se samo poželeti može. Istog su mišljenja i kada je u pitanju sin Harisa Džinovića, kao i ćerka Đina, a o Melini više nemaju lepe reči:

Sin Harisa Džinovića

Melina i Haris DžinovićB.V.

– Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi – kazao je jedan od prvih komšija porodice Džinović za „Kurir“.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije