Svi su zurili u nju: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda FOTO

18.03.2024

11:03

By

Prijateljica Meline Džinović

Ata images

Melina Džinović

Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda

Kreatorka Melina Džinović sinoć se pojavila na organizovanoj večeri povodom početka rada humanitarne fondacije „Angelina“, koja je osnovana u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Melina Džinović prvi put u javnosti, evo kako sada izgleda

Od kada je u javnosti odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode kreatorka se nije pojavljivala na javnim događajima, a to se dogodilo sinoć prvi put zbog čega su svi pogledi bili uprti upravo u Melinu.

Kao što je poznato Haris je od trenutka od kada se saznalao za razvod za medije pričao o krahu braka, dok se Melina nije oglašavala ovim povodom.

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

Ona ni sinoć nije bila raspoložena za priču već je došla povodom večeri posvećenoj nastradoloj devojčici Angelini.

Ovom prilikom je bila obučena u crnu haljinu koja je iz njene kolekcije, a na vratu je nosila ogrlicu. Nije obraćala mnogo pažnju na medije iako je svesna da sve zanima šta se zapravo dogodoilo sa Harisovim i njenim brakom pogotovo što je pevač u nekoliko navrata rekao:

– Pitajte nju, ona je mene ostavila.


 

Melina Džinović prvi put u javnosti

Melina DžinovićAta images

Podsetimo, od pre nešto od više od mesec dana ne stišava se bura oko razvoda ovog para koji je važio za jedan od najskladnijih na estradi.

Pročitajte i: Veliko slavlje u domu Džinovića: U jeku porodične drame Melina ne krije sreću, oglasila se

Vest o razvodu špokirla aje mnoge, a svi su čekali ogalašavanje kako pevača tako i kreatorke ne bi li svako javnosti izneo svoju stranu priče. Međutim, izgled ada je Melina odlučila da svoju stranu priče drži samo za sebe jer o razvodu do sada nije rekla ni reč.

Za razliku od nje, Haris je javnosti potvrdio informaciju da su se rastali, a onda i šokirao sve kada je otkio i pre koliko se to još vremena dogodilo.

Inače, Melina je donela odluku da promeni prezime, a kako se sada preziva pročtajte u odvojenoj vesti na ovom linku.

Još iz kategorije