Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

14.03.2024

16:03

By

Stan Nadice Ademovi

Ata images

Nadica Ademov sa suprugom

Stan Nadice Ademov vredan je pola miliona evra

Pevačica Nadica Ademov sa suprugom milionerom i ćerkom uživa u nekretnini vrednoj pola miliona evra koja odiše luksuzom. Stan Nadice Ademov je sav u staklima, a iz njega se pruća i predivan pogled.

Stan Nadice Ademov je pravi raj

Pevačica Nadica Ademov se nedavno porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Melina i koja sada zajedno sa mamo i tatom Damirom uživa u luksuzu jer stan koji poseduju upravo odiše luksuzom.

Stan Nadice Ademov i njenog supruga milionera nalazi se u delu Beograda u kom mnoge poznate ličnosti imaju nekretnine, ameđu njima je inaš najbolji teniser Novak Đoković.

Stan je veoma prostran  svetao jer je sve u staklima što dodatno doprinosi kako širini tako i lepoti, a i pogledu koji se iz njega pruža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)

Kako su ranije navodili mediji stan koji su kupili Nadica i njen muž vredi 500.000 evra, au nejga su uložili i još dosta novca kako bi imali sve ono što im je potrebno i što je baš po njihovom ukusu.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)

U stanu pevačice i njenog muža pored mermera i luksuznih detalja koji krase stan, veliku pažnju privlači i beli klavir, a plišane mede i njeni portreti gotovo su svuda po stanu.

Pročitajte i: Prelepe vesti stižu iz Sevilje: Anastasija ne skida osmeh, Gudeljevoj sreći nema kraja, sve javno pokazao

Iako Nadica nije od onih koji se hvale svojom nekretninom i često je pokazuju, na njenom instagramu se može videti nekoliko fotografija koje je pevačica postavila a na kojima se vidi unutrašnjost doma.

Veliku pažnju skreće i beli klavir, kao i kako smo pomenuli zidovi u staklu.

Stan Nadice Ademov

Nadica Ademovinstagram

Osim toga Nadica je baš kada se ćerka rodila i pokazala delić njene sobe koju je uredila za svoju princezu. Inače, kako se priča za uređenje ovog satana par je dao desetine hiljada evra.

Pročitajte i: Blam na nastupu: Folk pevačica ljubila ruke Aleksandri Radović, ona je nije ni prepoznala (VIDEO)

Plišane mede i pevačicini portreti gotovo su svuda po stanu, a kako se pisalo ovaj miloner Nadicu čuva kao malo vode na dlanu.

Inače, nedavno joj je poklonio i skupoceni automobil marke Porše.

Još iz kategorije