Melina se više ne preziva Džinović: Donela je odluku i sada je sve jasno, evo koje prezime nosi

19.03.2024

10:15

By

Prezime Meline Džinović

Ata images

Melina Džinović

Prezime Meline Džinović je tema o kojoj se priča

Od trenutka od kada se saznalo za razvod Harisa i Meline, mnogi su se pitali koje će prezime nositi kreatorka u budućnosti. Kako sada mediji ističu iako još uvek nije zvanično okončan razvod prezime Meline Džinović od sada će biti drugačije.

Svi su se pitali koje će prezime Meline Džinović biti u otpicaju

Kako je već dobro poznato da je razvod Meline i Harisa Džinovića u toku i da je jedna od parova koji su važili za najskaldniji na estradi odlučio da stavi tačku na brak koji je trajao dugi niz godina mnogi su postavljali pitanje kako će se Melina ubuduće prezivati s obzirom na to da je postala poznata upravo kao gospođa Džinović.

Pročitajte i: Nakon konflikta usledio kraj braka: Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Međutim, kako piše Blic, Melina je donela odluku i do sada će se prezivati Galić.

Ona nije želela da zadrži muževljevo prezime već je odlučila da vrati svoje devojačko – Galić. Čeka se samo formalno da promeni dokumenta i dobije papir da su zvanično razvedeni, piše pomenuti mediji.

Pročitajte i: Svi su zurili u nju: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda FOTO

Ppodestimo, Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine dok je ona bila na studijama, a venčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

Prezime Meline Džinović


Kada se pročula vest o razvodu duži period njih dvoje nisu želeli niti da demantuju niti da potvrde navode, a onda je Haris progovorio u javnosti i otkrio detalje.

 Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – rekao je Haris za Showbuzz.

Još iz kategorije