Samo mu je ovo falilo posle razvoda: Ćerka Harisa Džinovića za strasti ne bira vreme i mesto, pogledajte šta je sa dečkom radila pred svima

07.05.2024

16:05

By

Ćerka Harisa Džinovića

Instagram

Đina Džinović

Ćerka Harisa Džinovića ne skriva emocije

U jeku razvoda popularnih roditelja, ćerka Harisa Džinovića, preslatka Đina Džinović, odlučila je da se posveti sebi i ne ramišlja preterano o novonastalim okolnostima koje su već neko vreme glavna tema svih portala.

Ćerka Harisa Džinovića u javnosti razmenjuje nežnosti sa dečkom, sve puca od ljubavi i strasti

Naime, kako su se njen otac, poznati pevač Haris i atraktivna modna kreatorka Melina razveli i odlučili da stave tačku na više od dve decenije dug brak i time postali glavna tema domaćih i regionalnih medija, njihova deca su se na neko vreme povukla sa društvenih mreža, a posebno je svima za oko zapao Instagram nalog njihove mezimice, koja je na istom inače veoma aktivna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ipak, poslednjih dana, sve su češće objave Đine Džinović iz privatnog života, a ovog puta u fokus je dospela njena fotka sa crnogorskog primorja gde je otputovala u odabranom društvu.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković utučen, objavio emotivnu poruku – Izgubio sam porodicu, život…

Kako bi se relaksirala, napunila baterije i odmorila od svega, ćerka Harisa Džinovića uputila se sa dečkom u Crnu Goru, a ako je suditi po fotkama i snimcima koje kruže Instagramom, ona je srećnija i zadovoljnija nego ikad.

Ćerka Harisa Džinovića

Đina Džinović sa dečkomInstagram


Dečko Đine Džinović, izvesni Andrej, drži je kao malo vode na dlanu, te se trudi da u teškom životnom periodu svoje voljene, uvek bude uz nju i posveti joj svu pažnju i ljubav. Tome svedoče strasni zagrljaji i poljupci koje je zaljubljeni par razmenjivao u javnosti, a koje su oni želeli da ovekoveče i obajve na Instagramu, čime su prikupili mnoštvo lajkova i lepih komentara.

Ćerka Harisa Džinovića

Đina Džinović sa dečkomInstagram

Savršeni izgled Harisove naslednice kao i vitka linija o kojoj i te kako vodi računa, takođe nisu mogli proći nezapaženo, a mnogi se slažu da je za blistavi osmeh na njenom licu zaslužan upravo Andrej sa kojim je u vezi od prošle godine.

Podsećanja radi, Haris i Melina Džinović rastali su se nakon dvadeset godina ljubavi, a kako Harisova deca, sin Kan i ćerka Đina podnose razvod, ispričao je pevač nedavno u intervjuu za Blic.

– Pa dobro, nije ni njima lako da gledaju to i proživljavaju. Nekako su se saživeli sa tim, ipak oni imaju neke svoje mladalačke živote, pa izlete u grad pa ovaj sa devojkom, ona sa momkom. Shvatili su i prihvatili to da je tako i šta živimo sad, evo, ovde nas troje – rekao je pevač.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije