U jeku razvoda Meline i Harisa: Đina Džinović prošetala stajling od 62.000 evra

21.02.2024

19:02

By

Potez Đine Džinović

Instagram

Đina Džinović

Stajling Đine Džinović izazvao lavinu komentara

Prethodnih dana se mnogo piše o razvodu Harisa i Meline Džinović, a njihova ćerka Đina ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Stajling Đine Džinović koštao preko 62. 000 evra

Naime, ona ne krije svoju ljubav prema krpicama, tašnama i cipelama, a posebna opsesija joj je skupoceni nakit.  Đina se sada na svom Instagram profilu pohvalila novom tašnom i farmerkama.

Stajling Đine Džinović

U pitanju je tašna poznatog modnog brenda od 2.500 evra, dok je za farmerke iskeširala skoro 1.000 evra.

Na jednoj od fotografija koje je podelila na svom storiju u prvom planu je opet i njen skupoceni nakit, pa se tako sa svojom drugaricom „takmičila“ ko ima lepši i skuplji.

Stajling Đine Džinović


Samo jedna narukvica koju je Đina imala na ruci prilikom pravljenja fotografije košta čak 47.500 evra, a napravljena je od žutog zlata i ukrašenih sa 204 dijamanta. Pored nje, ona na ruci nosi i dve iste narukvice, jednu od belog zlata sa tirkizom od 6.000 i drugu od žutog zlata od 5.550 evra.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa- Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Podsećanja radi, Haris Džinović se prvi put oglasio nakon razvoda.

– Ja čujem i vidim sve… Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla… Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga – rekao je pevač.

Stajling Đine Džinović

Haris i MelinaBojan Vuković

On je odgovorio na pitanje kako njegova deca reaguju na novonastalu situaciju:

– Treba da pitate moju decu šta oni misle, čitaju… Ja njih ne pitam o tome… ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je pevač pa dodao:

– Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa… niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost… svetlu budućnost – zaključio je Haris za „Premijeru vikend specijal“.

Stajling Đine Džinović

Melina i Haris DžinovićB.V.

Inače, onog trenutka kada je objaveljna vest da se razvode spekulisalo se da se Haris seli iz vile na Senjaku, a zatim je došlo do obrta, te je po tvrdnjama Paparaco lova Melina ta koja je napustila vilu i preselila se u hotel.

Još iz kategorije