Znalo se da brak neće potrajati: Komšije Harisa i Meline otkrile sve o porodici i svađama

02.02.2024

19:00

By

Sin Harisa Džinovića

B.V.

Melina i Haris

Komšije Harisa i Meline otkrile nepoznate detalje iz života para

Razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje je tema broj jedan u medijima a oni se još uvek niu oglašavali tim povodom. Ipak komšije Harisa i Meline izgleda da su bile upućene u sva dešavanja.

Komšije Harisa i Meline progovorile o svađama

Iako se u medijima nije pisalo o tome da u braku postoje nesuglasice, komšije Meline i Harisa kažu da je bilo jasno da će se u nekom trenutku ovaj par razvesti.

– On je kuću ostavio deci, a ne njoj. Svakako ona tu može živeti, kao što i živi dok joj deca to dozvole. Bilo je jasno čim su se doselili da će se razvesti, ta netrpeljivost se videla na kilometre. Često se mogla čuti i svađa, zapravo Melina je bila bučnija dok bi Haris govorio malo, ali vrlo oštro i nije birao reči – kaže jedan od komšija ove porodice.

Komšije Harisa i Meline

 

– On jeste namćor, to svi znamo ali mislim da se trudio da tu porodicu održi na okupu. Oni i sada zavise od njega, ko će da plaća račune za toliku kućerinu? Pa on. Neće sigurno Melina, šta ona radi? – pita komšinica, a kada joj je objašnjeno da je kreatorka, tek se tada otvorila:


– Ona je lepa i sposobna žena, ali nemojte mi govoriti da zarađuje dovoljno za ovu vilu. Ja imam sličnu kuću i tu treba mnogo novca. Čim se probudite vi ste lakši za par hiljada evra samo za komunalije. Moraće tu Haris da dotira, inače kuća ide na doboš.

PROČITAJTE I: Ovako izgleda Haris Džinović bez šešira: Pevača u ovom izdanju gotovo nikada ne viđate u javnosti

U prodavnici koja se nalazi u ovom luksuznom kraju u Beogradu, tačnije na Senjaku kažu da Harisa nisu vđali dok je Melina svraćala. Istakli su i da imaju vozače i žene koje sređuju kuću, ali da znaju i da su čuli i da su se svađali u javnosti.

Komšije Harisa i Meline

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

– Delovali su kao dva različita sveta, čula sam od unuka i da su par puta svađali u javnosti – rekla je između ostalog prodavačica za „Blic“.

Komšije kažu i da su Harisa viđali kako sedi na terasi, a gde je Melina viđena posle razvoda saznajte u odvojenom tekstu. 

Još iz kategorije