Melina Džinović napustila vilu na Senjaku: Otkriveno gde sada živi i ko joj dolazi u posetu

01.02.2024

20:02

By

Komšije Harisa i Meline

printscreen paparaco lov

Melina Džinović

Melina Džinović napustila vilu na Senjaku

Razvod Meline i Harisa Džinovića ne prestaje da se komentariše, a najnovija informacije je da je Melina Džinović napustila vilu na Senjaku, kako prenosi ekipa emisije Paparaco lov koja je u stopu danima pratila kreatorku.

Melina Džinović napustila vilu na Senjaku, otkiveno gde sada stanuje

Naime, kako u pomenutoj emisiji navode tragom vesti da se poznati par razvodi oni su Melinu Džinović baš kao i njenog supruga Harisa Džinovića pratili nekoliko meseci unazad.

O tome da je izlazila u večernjim satima i odlazila u teretanu su takođe govorili u emisiji, a sve su potkrepili i video snimcima, a onda su otkrili i da je Melina napustila vilu na Senjaku i da već neko vreme živi u jednom hotelu u Beogradu.

Melina Džinović napustila vilu na Senjaku

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

Kako navode u pomenutoj emisiji u taj hotel joj je u posetu dolazila i voditeljka Jovana Joksimović supruga pevača Željka Joksimovića sa kojima su Haris i Melina bliski prijatelji.

– Na dan kada je objavljena vest o razvodu, Melina je otišla do jednog hotela gde je po svemu sudeći našla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu u popodnevnim satima, i ponovo se vratila u hotel, a Jovana Joksimović joj je tokom dana došla u posetu – navode u emisiji.


 

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijima je osvanula vest da se Melina i Haris Džinović razvode ali oni do sada nisu davali nikakve komentare tim povodom.

Ljubavna priča Harisa i Meline počela je 2002. godine, da bi brakom bila krunisana tek 12 godina kasnije, 2014 godine. U međuvremenu je par dobio sina Kana i ćerku Đinu.

Par se venčao na jahti usidrenoj u blizini Dubrovnika daleko od očiju javnosti u prisustvu najbližih.

PROČITAJTE I: Ovako izgleda Haris Džinović bez šešira: Pevača u ovom izdanju gotovo nikada ne viđate u javnosti

Kao što je poznato Melina je u novembru napunila 42 godine, a pevač ima 72. Razlika u godinama im nije predstvaljala problem da osnuju porodicu.

Pre izvesnog vremena bračni par je sagradio i vilu na Senjaku u kojoj je porodica imala sve.

IZVOR: paparaco lov

SLIKE: paparaco lov

Još iz kategorije