Ovako izgleda Haris Džinović bez šešira: Pevača u ovom izdanju gotovo nikada ne viđate u javnosti

29.01.2024

19:00

By

Razvod Meline i Harisa Džinovića

Dragan Gajić

Haris Džinović

Haris Džinović bez šešira se danas nigde ne pojavljuje

Haris Džinović ovih dana je u žiži javnosti zbog razvoda od supruge Meline Džinović sa kojom je bio 22 godine. I dok isplivavaju detalji iz njihovog privatnog života, isplivala je i jedna fotografija na kojoj je Haris Džinović bez šešira.

Haris Džinović bez šešira je neprepoznatljiv

Naime, ova fotografija na kojoj je Haris Džinović bez šešira datira od ranije, mada su ga jednom prilikom i paparaci uhvatili u automobilu bez svog zaštitnog znaka.

Haris Džinović bez šešira

foto: screenshot paparaco lovscreenshot paparaco lov

Haris je i sam jednom prilikom pričao o tome zašto voli šešire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zerina Cokoja (@zerinacokojaofficial)

 


– Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao. A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto – tako je i ostalo – kazao je Haris ranije.

 

I baš kao što je i tada izjavio brkovi i šešir su vremenom postali njegov zaštitni znak te su stvarno retki oni koji su pevača mogli da vide bez ovog modnog dodatka na glavi.

Oduvek je sve interesovalo i kako Haris zapravo izgleda jer je poznato da modni detalji umeju potpuno da promene nečiji lični opis.

PROČITAJTE I: Ne želi ništa da je podseća na Harisa: Dok svi pričaju o razvodu Melina uhvaćena u jednoj prodavnici i to sve govori

Tako neke žene često nose i naočare bez dioptrije jer im se mnogo više dopada kaako izgledaju kada ih nose.

Svakako, o ukusima ne treba raspravljati, svako ima nešto što voli i što mu se dopada, a Harisu su to očigledno šešir i brkovi.

Haris Džinović bez šešira

Iako je dugi niz godina na estradi neke stvari kod sebe nije menjao, a verujemo da sad tek da neće. Uostalom, ukoliko želi da bude neprepoznatljiv uvek mu je na raspolaganju opcija da obrije brkove, skine šešir i verujemo da će biti neprepoznatljiv.

Još iz kategorije