Ne želi ništa da je podseća na Harisa: Dok svi pričaju o razvodu Melina uhvaćena u jednoj prodavnici i to sve govori

28.01.2024

17:00

By

Harisova deca

B.V.

Melina i Haris Džinović

Melina posle razvoda menja sve u kući

Melina i Haris Džinović stavili su tačku na brak, a kako tvrde mediji ona je sada uhvaćena u jednoj prodavnici skockana od glave do pete kako razgleda stvari za kuću te je jasno da Melina posle razvoda menja sve u kući.

Melina posle razvoda menja sve u kući, uhvaćena u prodavnici

Vest da se razvode Melina Džinović i njen 30 godina stariji suprug Haris Džinović iznenadila je javnost jer su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. O njihovom privatnom životu se nije znalo mnogo, čuvali su ga za sebe, pa je tako ova vest došla kao grom iz vedra neba.

Međutim, kako tvrde izvori pojedinih medija, već neko vreme u njihovom braku nije sve baš najbolje funkcionisalo.

Melina menja sve u kuži posle razvoda

Iako ispred kuće niko od medija nije uspeo da uhvati nekadašnji bračni par, kako piše Blic, Melina je uhvaćena u jednoj prodavnici, u koju je došla pred kraj radnog vremena kako bi gledala dušeke i posteljinu, što je jasan znak da Melina posle razvoda menja sve u kući.

– Melina je bila u radnji za dekoraciju i uređenje domova, došla je malo pred zatvaranje. Gledala je dušeke, posteljinu, govorila je kako želi da joj kuća izgleda potpuno drugačije. Pogledala je mnogo toga, pa se sa prodavcima dogovarala šta sve želi i koliko joj komada treba – rekao je izvor pomenutog medija koji se našao na licu mesta.


PROČITAJTE I: Ćerka Harisa i Meline van sebe zbog razvoda: Đina se rasplakala javno, ne može više

– Bila je doterana od glave do pete, kao i uvek, sama je bila. Strpljivo je pričala sa radnicima, spominjala je da ima viziju kako želi baš svaki detalj da izgleda i odlučna je u nameri da joj dom bude po njenoj meri. U više navrata se nasmejala, deluje kao da ne prolazi kroz težak period – dodao je sagovornik pomenutog medija, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako su domaći mediji do sada navodili iz porodične vile na Senjaku se navodno Haris već iselio, mada kako ni Melina ni Haris nisu želeli javno da govore o novonastaloj situaciji u njihovom domu još uvek ništa nije zvanično potvrđeno.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije