Potrošila sam 20 godina, neću još 20, daj čoveče, sjaši: Ovo je istina Meline Džinović

11.04.2024

19:00

By

Prijateljica Meline Džinović

B.V.

Melina

Prijateljica Meline Džinović otkrila prave razloge razvoda od Harisa

Haris i Melina Džinović razveli su se posle 22 godine braka, a njihov razvod danima izaziva burne reakcije javnosti. I dok se Haris svako malo oglašava, Melina mudro ćuti i izbegava medije. Međutim, sada se oglasila prijateljica Meline Džinović i iznela njenu stranu priče o razvodu.

Prijateljica Meline Džinović otkrila pozadinu razvoda poznatog para

Naime, prijateljica Meline Džinović tvrdi da razume da neko stupi ponekad u bračne odnose iz nekih interesa, te da samim tim i trpi nekoga zarad istog tog interesa, međutim, ona kaže da taj neko i te kako ima pravo da preinači tu odluku i da prekine odnos.

Prijateljica Meline Džinović

Melina DžinovićAta images

Hana Hadžiavdagić , influenserka iz Bosne i prijateljica Meline Džinović, sada je odlučila da progovori o svemu što se desilo, te da na neki način spreči Harisa da iznosi prljav veš iz braka, kao i zbog njihovog razvoda koji sve više potresa domaću javnost.

Pročitajte i – Krš i lom na sve strane – Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

– Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila:’Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…’ – započela je Hana, prijateljica Meline Džinović i nastavila:

Pročitajte i – Ceca stigla u vilu Harisa Džinovića – Pala u njegov zagrljaj, desio se i poljubac

– Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu „vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme“. Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. Sa druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. ‘Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši – objasnila je prijateljica Meline Džinović i zaključila:


Prijateljica Meline Džinović

Melina DžinovićBojan Vuković

– Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina – zaključila je Hana za „Telegraf“.

IZVOR: Starmagazin/Telegraf

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije