Melina Džinović ulovila zlatnu koku: Harisova bivša u vezi sa bogatašem

09.07.2024

13:00

By

Dečko Meline Džinović

Bojan Vuković

Dečko Meline Džinović je poznata ličnost. Kako mediji prenose, Melina Džinović više ne krije koliko je srećna sa novim izabranikom, a sada je u javnost isplivala i informacija da je u pitanju poznati beogradski biznismen i da su se mnoge lomile oko njega.

Dečko Meline Džinović je poznata ličnost

Kao što je poznato, Melina i Haris Džinović razveli su se posle 22 godine braka, a ubrzo nakon toga mediji su saznali da postoji i dečko Meline Džinović sa kojim se Harisova bivša još nije pojavljivala u javnosti.

Ona se tim povodom nije još uvek oglašavala, te je onda svima jasno da je istina sve o čemu bruji cela estrada.

Dečko Meline Džinović

MelinaB.V.

Podsećanja radi, modna kreatorka je nakon razvoda napustila vilu na Senjaku u kojoj je živela sa Harisom i dvoje dece – sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Mediji su tada pisali da Melina navodno uživa u ljubavi sa biznismenom, a pre desetak dana su se pojavile informacije da je i Haris Džinović našao 15 godina mlađu devojku.


Pročitajte i – Melina Džinović razvezala jezik o Harisu – Sve ovo je rezultat toga kakav je prema meni

Podsećanja radi, pre godinu dana svi domaći mediji kontaktirali su Harisa i Melinu kako bi potvrdili informacije o krizi u njihovom braku, međutim, oni su tada rekli da to nije tačno.

Međutim, nedavno su priznali da ipak nisu u dobrim odnosima i da se razvode. Haris pak tvrdi da on ne bi krio da ima nekog: „Ja bih rekao da imam nekog, ne znam što se piše o mom privatnom životu, odakle to da liči na Melinu? Nije tačno“, rekao je Haris Džinović koji ne krije da ga je Melina povredila kada je rešila da ga napusti.

Dečko Meline Džinović

Haris DžinovićB.V.

Melina sa druge strane mudro ćuti o novom dečku, ali su uprkos tome o njemu isplivali mnogi detalji:

– Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka – ispričao je izvor za domaće medije.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije