Crni dani su iza nje! Melina otvorila dušu i priznala: Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali…

19.06.2024

11:40

By

Modna kreatorka Melina Džinović

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je svima već dobro poznato, modna kreatorka Melina Džinović nedavno je stavila tačku na više od dve decenije dug emotivni odnos sa popularnim pevačem Harisom Džinovićem, a budući da su važili za jedan od skladnijih parova uprkos velikoj razlici u godinama, mnoge je šokiralo saznanje da se razvode.

Modna kreatorka Melina Džinović zbog razvoda je mesecima glavna tema u javnosti

Probleme u braku iz kog imaju sina Kana i ćerku Đinu supružnici nikako nisu mogli da izglade, a pevač je mnogo intimnih detalja izneo u javnost, nimalo ne štedeći majku svoje dece.

Modna kreatorka Melina Džinović

Antonio Ahel/ATAImages

Kako je naveo, u odnosu sa Melinom problemi su počeli odavno, još tokom 2022. godine, a u tom periodu je ona je za domaće medije govorila o velikim poslovnim problemima koje je imala:

Pročitajte i – Melina Džinović nakon razvoda prvi put u javnosti – Bahato ponašanje na ulici, svi gledaju sa nevericom

Svima je, naime, poznato da je u svom poslu modna kretaorka Melina Džinović veoma uspešna, te su njene toalete nosile mnoge svetski poznate dame poput Dženifer Lopez, Sofije Vergare, Džesi Džej i Pamele Anderson, a tokom pandemije korona virusa stala joj je prodaja, te se našla u nebranom grožđu.

Modna kreatorka Melina Džinović loš poslovni period ostavila je iza sebe

– Amerika se već probudila, tako da uveliko radimo isporuke. Bilo mi je teško da krenem ispočetka, ali sve je to sad iza mene. Uprkos novim dešavanjima u svetu, osećam da je crni period iza mene, a da je nova kolekcija nikad bolja.


Modna kreatorka Melina Džinović

– Nikada ne koristim reč seksi, ali ona najbolje opisuje sve što smo moj tim i ja ovoga puta iznedrili. Možda upravo iz tog razloga ja lično neću poneti baš sve komade, ali generalno sam zadovoljna. Mnogo je razloga za slavlje ovih dana – govorila je u tom periodu Melina za „Story“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Antonio Ahel/ATAImages

Još iz kategorije