Marija Kilibarda važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni. Kako je starija, izgleda sve bolje, ali ne krije da vodi računa o načinu ishrane.
Njen izbor je lagana kuhinja, pa je podelila recept za preukusan ručak od tikvica, kinoe i gambora.
Sastojci koji su vam potrebni:
kinoa
škampi
ulje od semena grožđa
maslinovo ulje
tikvice
čeri paradajz
limun
peršunov list
so
Priprema:
Skuvajte kinou tako što ćete na šolju kinoe dodati dve šolje vode, stavite vodu da proključa sa kinoom, i smanjite temperaturu da lagano krčka dok voda ne upari.
Kada je kinoa kuvana sklonite sa grejnog tela i stavite tiganj, dodajte ulje od semena grožđa i na ulju prodinstajte tikvice, zatim dodajte škampe, prodinsatajte par minuta, pa dodajte i kinou, čeri paradajz, peršunov list, malo soka od limuna, biber i so. Sve to promešajte, da se sjedini i servirajte.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti