Bora Čorba rastužio javnost poslednjom željom: Moje telo pošaljite u Čačak FOTO

07.04.2023

20:00

By

Izjava Bore Čorbe

Izjava Bore Čorbe rasplakala publiku

Poznati roker Bora Čorba se sve ređe pojavljuje u medijima,  a nedavno je tokom jednog koncerta imao poruku koja je rasplakala publiku.

Izjava Bore Čorbe izazvala lavinu komentara

Naime, u Čačku, prestonici kulture, održan je spektakularni i vrlo emotivni koncert Riblje Čorbe, a više hiljada posetilaca svih generacija pevalo je uglas sa Borom Đorđevićem, Čačaninom i frontmenom ove rok grupe.

Pročitajte: Bivši muž Suzane Jovanović je bio poznati muzičar- Zbog ovoga su godinama u lošim odnosima FOTO

Izjava Bore Čorbe

Legendarni Bora ovom prilikom nije krio emocije, a sa publikom na Gradskom trgu podelio je  tri pesme sa novog albuma, od kojih se izdvaja numera „Dve gitare“, koju je komponovao s pokojnim Mišom Aleksićem, basistom ovog kultnog benda.

Iako je iza njega dugogodišnja karijera, nastupi i koncerti, Bora ne krije da i dalje samo u Čačku ima tremu kada je na sceni.


Pročitajte: Ovo nije očekivala- Verica Šerifović u suzama, evo šta joj je Marija sada priredila VIDEO

Izjava Bore Čorbe

– Rođen sam u Čačku i bio sam veoma uzbuđen kada sam prošle godine dobio priznanje počasnog građanina. Ja sam Čačanin na privremenom radu tamo negdje napolju, svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo zastalno u Čačku – rekao je Bora kroz osmeh.

Odmah pored bine, Boru su u Čačku dočekali njegovi prijatelji, školski drugovi, kao i pojedini članovi njegovog prvog rok sastava Hermelini.

Čačani su na koncert  doveli unuke, međutim, oni s kojima su mediji razgovarali nisu želeli da mu priđu, jer tvrde da bi se svi zajedno rasplakali. To objašnjava i još jedna izjava Bore Čorbe.

Pročitajte: Pukla bruka- Ova pevačica tvrdi da joj je Zorica Brunclik zbog ljubomore uništila karijeru

Izjava Bore Čorbe

– Sada mi je teško da pričam. Želeo sam da ovaj intervju dam nakon koncerta, jer tada je sve lakše. Obećavam dobru svirku. Velika je odgovornost svirati u Čačku, ja u svom gradu uvijek imam tremu, pa i sada, u ovim godinama – rekao je Bora dodajući da je u Čačak doveo i čika Jocu Zmaja, člana benda koji se ne viđa često.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije