Ovo je godinama krila! Goca Džehverović otkriva mračne tajne porodice Ranković: Držim ih u šaci…

03.04.2023

14:00

By

tajne porodice ranković

Tajne porodice Ranković zaintrigirale javnost

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković bili su jedan od omiljenih rijaliti parova. Iako su ljubitelji „Zadruge“ navijali za njihovu ljubav, veza popularnog para vrlo brzo po izlasku je okončana jer nisu mogli, kako kažu, da podnesu pritisak javnosti.

Tajne porodice Ranković još uvek neotkrivene

Ubrzo nakon zajedničkog saopštenja da je za krah ljubavi kriv pritisak javnosti, sve je glasnija postala priča da su ipak njihove majke umešale prste i rasturile im emotivnu vezu. Nakon pet godina, ta priča je i dalje aktuelna, a to nam je potvrdilo i gostovanje Goce Džehverović, majke mlade pevačice u emisiji „Pretres“ na „Hype TV“- u.

Pročitajte: Teodora Džehverović prošla kroz pakao zbog Anđelove porodice- Sada se sve saznalo

teodora i anđelo

Na pitanje voditelja zašto Anđelova mama Ljiljana nije podržavala Teodoru, Goca je odgovorila:

– Nikad je nije podržavala, nije njen nivo. Mislim, Rankovići su peta beogradska familija i oni su nešto iznad, njima ne odgovara jedna Teodora Džehverović iz Kačareva, ni Goca. Goca pogotovo! Britka! Seče! A sve tajne njihove saznam- rekla je Goca, a na pitanje koje su to tajne, ona je kratko odgovorila:


– Pa nema veze, nek ostane tajna, znaju oni šta sam ja saznala.

Pročitajte: Goca Džehverović šokirala izjavom- Zahvalna sam što Anđelova porodica nije htela Teodoru u kuću

tajne porodice ranković

Voditelj je bio uporan da sazna o čemu se radi, pa je insistirao da bar nešto otkrije, ali je Goca ostala dosledna.

– Ne može, pa tajna njihova. Ja sam je saznala i dovoljno je što sam je ja saznala. Oni su mislili tako će da prođu sa mnom, ne može to sa mnom. Ja kad udariš na moje dete, kad me gađaš tamo gde boli i kada kažeš neistinu, ja moram sve da prekopam – rekla je Goca i dodala da im i pored svega želi sve najbolje, posebno Anđelu.

Pročitajte: Anđelo prošao kroz pakao zbog Teodore- Otkrio jezive detalje, pisalo joj sto likova, a on završio na lekovima

tajne porodice ranković

Goca Dzehverović je ovim rečima zaintrigirala gledaoce i javnost, a da li će nam uskoro otkriti koje su to tajne porodice Ranković i kakve bi pikanterije otkrile o ovoj porodici, ostaje nam da vidimo.

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije