Saša Popović prevaren za dva miliona evra: Zna se pouzdano koja žena ga je opelješila

20.05.2024

18:20

By

Greh Saše Popovića

B. VUKOVIĆ

Novac Saše Popovića nestao zbog prevare

Novac Saše Popovića nikada nije bio problem i uvek se gomilao. Međutim, postoji jedna situacija kada nije išlo sve kao podmazano, a kako je i sada slučaj budući da se Saša Popović povredio i polomio nogu.

Novac Saše Popovića samo se jednom našao na meti opasnih prevaranata

Naime, Popović se polako, ali sigurno oporavlja od povrede koju je zadobio kada je nedavno pao i polomio nogu čime je ugroženo zdravlje Saše Popovića, pa ne čudi što se prvi i glavni čovek „Granda“ vratio profesionalnim obavezama koje su za njega važnije i od samog zdravlja, što je sada i dokazao, a prisetio se i šta mu se desilo kada je jednom bio neoprezan povodom poslovnih poteza.

Novac Saše Popovića

Sada se osećam dobro. Imam longetu od kuka do članka, ali već sam sa tim svim pomagalima snimio Zvezde Granda i evo me sada u Nišu gde radim audiciju. Sutra sam u Novom Sadu, a u sredu u Beogradu. U četvrtak je polufinale Zvezda Granda i šta da vam kažem… Moram da radim i sa slomljenom nogom. Ali, izdržaću još dve nedelje, pa na rehabilitaciju – rekao je na početku intervjua Saša Popović, pa se prisetio perioda kada je ostao bez prebijene pare:

Pročitajte i – Saša Popović završio u bolnici – Prvi čovek Granda u invalidskim kolicima

Tačno 1993. godine ostao sam bez ičega. Iznajmio sam garsonjeru na Novom Beogradu, zadnji sprat, nema ni klime, ništa, bar da imam gde da se stacioniram. Šta ću, išao sam autobusom do Doma sindikata. Tamo nam je bila firma. I tako sam godinu dana išao trolejbusima, tramvajima. Kada sam ponovo kupio auto, nikad više nisam seo u prevoz – istakao je Saša kada se dotakao teme novac Saše Popovića.

Pročitajte i – Zamalo prekid sezone Zvezda Granda, hitno se oglasio Saša Popović – Ovo još nisam doživeo

– To je životna lekcija. U to vreme su svi davali pare. To su bile neke velike kamate i ja nisam posumnjao. Pogotovo kada mi je istekao ugovor. Otišao sam u banku i oni su mi isplatili pare. Do poslednje marke. Taman da uzmem svoj novac, pojavi se Dafina. Neko je pozvao da ja podižem novac. Došla i kaže: „Jeste li mu sve isplatili?“ Kažu: „Jesmo.“ Obraća se meni: „Sale, jesi li zadovoljan? Bravo!“ Uzmem novac, a ona kaže: „Ima Dafina za tebe ponudu, pa ti odluči… Ali to je ponuda koju ćeš teško da odbiješ. Vidi, samo ti uzmi ove pare, nije nikakav problem, ali ova ponuda se ne odbija.“ Ja sam imao 405.000 maraka, to je kao danas četiri miliona. Kaže ona: „Izdržao si devet meseci, evo ti još tri.“ Na sve to sam dizao velike kamate, trošio, mislio to će ići ko zna dokle. I ona kaže: „Evo, još tri meseca – 700.000 imaš fiksno, potpiši.“ Pristanem i vratim pare u banku. To je bio 28. februar, a 5. marta je Dafina pukla. Ona je to znala, zato mi je i dala tu ponudu.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije