Zamalo prekid sezone Zvezda Granda, hitno se oglasio Saša Popović: Ovo još nisam doživeo

29.02.2024

12:02

By

Prekid sezone Zvezda Granda

ATA IMAGES

Prekid sezone Zvezda Granda izazvao lavinu komentara

Muzičko takmičenje Zvezde Granda je najpopularniji šou godinama kako u Srbiji tako i u regionu. Ono što izaziva najveću pažnju gledaocima jesu članovi žirija, poznate muzičke zvezde.

Prekid sezone Zvezda Granda umalo da se dogodi, oglasio se Popović

Oni često dođu u sukob mišljenja, a sada se desila jedna situacija koja je čak i direktora Granda, Sašu Popovića ostavila bez teksta.

Naime, žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković definitivno će obeležiti novu epizodu “Zvezde Granda”, a reči koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku.

Prekid sezone Zvezda Granda

Takođe, to nije sve.  Dogodila se i nesvakidašnja situacija sa Draganom Kojićem Kebom, nakon koje je morao da reaguje Saša Popović.

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prećuti na Violetine opaske, pa je u jednom mometu rekla sve ono što joj leži na duši.


– Ona ne treba da sedi ovde! Ona je gluva! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba – rekla je Marija vidno besna.

Pročitajte: Pojavile se šokantne tvrdnje- Otkriveno zašto je Janjuš sa Aneli, sve izašlo na videlo

Popović je bio šokiran Kebinim postupkom

U “Zvezdama Granda” dogodila se nikad viđena scena na koju je Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odigrala ostaće upamćena u televizijskom svetu još dugo.

Prekid sezone Zvezda Granda

Keba je kinuo dok mu je mikrofon još uvek bio uključen, a ovo je nasmjalo sve do suza, dok je kreativni direktor “Granda” ostao bez reči.

– Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l’ si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi – kazao je kroz smeh Sale.

Pročitajte: Čelnici ne pričaju o tome- Poznato zbog čega je Ana Bekuta napustila Zvezde Granda

Kako ne bi došlo do prekida emisije, Popović je pozvao u pomoć ostale u studiju, dok se sve vreme čudio Kebinom postupku.

Prekid sezone Zvezda Granda

– Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde jer je dobacio na dva metra – dodao je Saša.

Još iz kategorije